Liga prvakov

Galtier: Poškodba Neymarja ni naključje

Pariz, 20. 02. 2023 11.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.J., STA
Komentarji
3

Trener francoskega nogometnega prvaka PSG Christophe Galtier je novo poškodbo zvezdnika Neymarja, ki si je na prvenstveni tekmi proti Lillu (4:3) zvil gleženj, pripisal preveč natrpanemu urniku. Neymar je tekmo zaradi poškodbe na nosilih zapustil v 51. minuti, za zdaj še ni znano, za kako resno poškodbo gre. PSG, vodilni v francoskem prvenstvu, je v dvoboju osmine finala LP v velikih težavah, saj je na domačem igrišču izgubil proti Bayernu (0:1).

Več videovsebin
  • Zadetek Kingsleyja Comana za vodstvo Bayerna v Parizu
    00:58
    Zadetek Kingsleyja Comana za vodstvo Bayerna v Parizu
  • Zgodovina PSG-ja v besedah Sanje Modrić
    00:47
    Zgodovina PSG-ja v besedah Sanje Modrić
  • Kaotičen in nezadovoljen PSG doma pričakuje vse bolj suveren Bayern
    00:51
    Kaotičen in nezadovoljen PSG doma pričakuje vse bolj suveren Bayern

Neymar, ki je bil strelec drugega zadetka za pariški klub v 17. minuti, se je poškodoval na začetku drugega polčasa po trku z branilcem Lilla, Benjaminom Andrejem. Za zdaj še ni znano, kako resna je poškodba, iz kluba pa so sporočili, da bo Neymar v naslednjih 48 urah opravil dodatne preglede. Neymar si je isti gleženj poškodoval na svetovnem prvenstvu v Katarju konec lanskega leta in zaradi te poškodbe na dveh tekmah za Brazilijo ni igral. "To ni nesreča. Vedno obstajajo razlogi za poškodbe, v tem primeru pa je to razpored oziroma serija tekem," je dejal Christophe Galtier.

Poškodba Neymarja je prišla v neprijetnem trenutku za PSG, navaja agencija Reuters, saj PSG kmalu čaka povratna tekma osmine finala Lige prvakov proti Bayernu, Parižani pa so na prvi tekmi prejšnji teden izgubili z 0:1.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dark horse
20. 02. 2023 15.00
+2
Sestra ima roj dan, nekako mora biti tam🤣🤣🤣
zmerni pesimist
20. 02. 2023 14.19
+3
Pa malo manj igralnic in zdrava prehrana mu tudi ne bi škodilo
2fast4m3
20. 02. 2023 13.16
+2
To je super, ce bo on igral bodo zgubili sto posto, brez njega mislim da grejo naprej.