Liga prvakov

Dobra novica za Arsenal, trener PSG doma pustil prvega zvezdnika

London, 30. 09. 2024 17.00 | Posodobljeno pred 9 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener PSG Luis Enrique se je po sporu z Ousmanom Dembelejem odločil, da francoski zvezdnik z ekipo ne bo odpotoval v London, kjer jih v torek čaka težko gostovanje v Ligi prvakov proti Arsenalu. Obračun boste lahko spremljali na Kanalu A in VOYO, začnemo ob 20.30.

Ousmane Dembele
Ousmane Dembele FOTO: AP

27-letni krilni napadalec Ousmane Dembele je sezono francoskega prvenstva začel izvrstno in na šestih tekmah sodeloval pri osmih zadetkih (štirje goli in štiri asistence). Francoz, ki je bil na vrhuncu svoje kariere vreden vrtoglavih 120 milijonov evrov, je očitno ponovno odkril svojo iskrico, a jo s sporom z glavnim trenerjem Luisom Enriquejem hitro ugasnil.

Po petkovi tekmi med PSG in Rennesom, ki so jo nogometaši iz francoske prestolnice dobili s 3:1, sta si španski trener in francoski nogometaš skočila v lase, Enrique pa posledično prvega zvezdnika kluba ni vzel na gostovanje proti Arsenalu. Kako dolgo Dembeleja ne bo v kadru Parižanov, zaenkrat še ni znano.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.