Nogomet

Letos odlični Bijol se je znašel na Interjevem radarju

Udine, 14. 10. 2022 19.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.D., N.M.
Komentarji
1

Italijanski časniki poročajo, da se je slovenski nogometni reprezentant Jaka Bijol po letošnjih odličnih predstavah v dresu Udineseja znašel na seznamu potencialnih okrepitev, ki so ga sestavili vodilni možje v velikanu Interju.

Trenutno stalna člana prve enajsterice milanskega velikana Stefan De Vrij in Milan Skriniar že dolgo časa polnita časopisne kolumne, ki njun odhod iz Interja napovedujejo vse glasneje. Športni direktor Interja Giuseppe Marotta je 18. septembra letos na tekmi med Nerazzurri in Udinesejem verjetno zelo podrobno spremljal predstavo 23-letnika, ki je takrat dosegel zadetek in svoji ekipi pomagal zmagati 3:1. V italijanskih časnikih se omenja cena med 20 in 25 milijonov evrov. 

Jaka Bijol z Udinesejem letos v italijanski Serie A blesti. Po devetih krogih klub iz Udin namreč zaseda četrto mesto, ki bi mu na koncu sezone zagotovilo nastop v Ligi prvakov prihodnje leto.
Jaka Bijol z Udinesejem letos v italijanski Serie A blesti. Po devetih krogih klub iz Udin namreč zaseda četrto mesto, ki bi mu na koncu sezone zagotovilo nastop v Ligi prvakov prihodnje leto. FOTO: Twitter

Veliko bo seveda odvisno od potencialnih prodaj prej omenjenih branilcev in finančnega stanja Interja, ki v minulih letih ni zapravljal velikih vsot. Poleg Jake Bijola se omenjata tudi branilca iz angleške Premier lige Trevoh Chalobah (Chelsea) in Nathan Ake (Manchester City).


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAZsemTI
14. 10. 2022 21.38
+1
Še malo pa bomo spet na SP🤔