Nogomet

Laporta: "Ronaldinho mora oditi.“

Barcelona, 20. 05. 2008 08.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik nogometnega velikana Barcelone Joan Laporta je v pogovoru za eno izmed španskih televizij dejal, da Ronaldinho mora oditi iz kluba.

Joan Laporta je dejal, da mora Ronaldinho zapustiti klub.
Joan Laporta je dejal, da mora Ronaldinho zapustiti klub. FOTO: Reuters

Joan Laporta se je lahko v letošnji tekmovalni sezoni na lastne oči prepričal, da nogometni virtuoz Ronaldinho ne igra več na vrhunskem nivoju.

Dolgo je razmišljal, kako z Brazilcem v prihodnje, v intervjuju za špansko televizijo TV3 pa je pojasnil: "Ronaldinho potrebuje nov izziv. Ko se nek uspešen ciklus zaključi, je potrebno začeti znova. Želim si, da bi Ronniju pripravili nepozabno zabavo.

Prvi mož katalonskega velikana pa se ob tem zaveda, da bo nekdaj neukrotljivega nogometaša zelo težko prodati, saj njegova odškodnina znaša več kot 40 milijonov evrov. Zaenkrat je namreč le AC Milan pokazal interes za 28-letnika, a pogovori med kluboma so se zaustavili ravno pri višini odškodnine.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ir.Ali
21. 06. 2008 11.34
jz bi rad povedu glede Ronaldinhota..ko je bil v top formi so ga navijači tak radi meli še bolj kot klub sam njega so ga novinarji pa Rijkaard čist uničl pa ga vsi zavračajo..ta Laporta itaq nima pojma o nogometu sam išče igralce ki so poceni...če ga bojo prodal jim bo še žal če bo pršu nazaj v formo..to kar je Ronaldinho delu na Camp Nou ni noben še Maradona to ni delu!!..tak da prosim vi k mate velik proti njemu se zadržte. jz če bil Laporta bi se lepo vsedu in se pogovoril z njim ne pa da ga takoj proda k nemore špilat!! Tak da upam da bo ostal
{rocky}
19. 06. 2008 09.14
40 miljonov za slabiča.....pa kaj so nori.....prodali bi ga takrat ko je res mel tako ceno ne pa da zdj zahtevajo tako vsoto zanjga....še 10 miljonov je preveč
rroocckkyy
20. 05. 2008 17.14
Lajtas ga še vidt naj blu igrat
ledza 1
20. 05. 2008 11.00
je**š ronaldinha,naj gre v penzijo!!!!!!