Nogomet

Lahm menja Ballacka?

München, 30. 10. 2008 17.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan nemške nogometne reprezentance Michael Ballack je pripravljen prepustiti kapetanski trak drugim članom reprezentance.

Philipp Lahm
Philipp Lahm FOTO: Reuters

Kapetan nemške nogometne reprezentance Michael Ballack je obžaloval kritične besede na račun reprezentančnega selektorja Joachima Löwa in je pripravljen prepustiti kapetanski trak, s čimer bi najbrž selektorju vrnil nekaj izgubljene avtoritete. Če se bo selektor s tem strinjal, bo Philipp Lahm najbrž novi nemški kapetan.

"Selektorju se opravičujem. Pripravljen sem se z njim srečati in se pogovoriti o nastalem položaju," je dejal nogometaš Chelseaja, ki si s tem želi ohraniti mesto v reprezentanci. Nemška nogometna zveza (DFB) njegovih besed še ni komentirala.

Ballack je prejšnji teden izrekel nekaj kritik na selektorjevo delo. Predvsem se ni strinjal z njegovim odnosom do starejših igralcev, predvsem z odločitvijo, da na zadnjih kvalifikacijskih tekmah ni računal na pomoč veterana Torstena Fringsa. Prav tako ga je motilo dejstvo, da ga selektor ni poklical in se ni pozanimal o njegovem zdravstvenem stanju po operaciji.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fifa123
31. 10. 2008 14.02
Meni osebno je Ballack car.Lahm se lahko pred njim kr skrije.
Tinaa_
30. 10. 2008 19.48
dej balak kapetanski trak lamu pa men tud:D
Vinko Gricar
30. 10. 2008 19.32
dej dej sam neki se grejo