Nogomet

Löw ni povabil Ballacka in Fringsa

Berlin, 13. 11. 2008 17.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemška nogometna reprezentanta Michael Ballack in Torsten Frings ne bosta igrala prijateljske tekme proti Angliji.

Joachim Löw
Joachim Löw FOTO: Reuters

Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw na seznam igralcev, ki bodo prihodnjo sredo v Berlinu igrali prijateljsko tekmo z Anglijo, ni uvrstil kapetana Michaela Ballacka in vezista Werderja iz Bremna Torstena Fringsa. Oba omenjena igralca sta nedavno selektorju očitala, da ne spoštuje dovolj starejših igralcev.

Kljub temu Löw pravi, da ne gre za nikakršno maščevanje. "Ni govora o maščevanju. Oba igralca sta še naprej pomembna člena ekipe, trenutno pa nista najbolje pripravljena. Tako želim nekaterim drugim igralcem ponuditi priložnost in poskusiti nekatere nove zamisli. Rezultat ni najbolj pomemben, seveda pa si nihče ne želi poraza," je dejal nemški selektor, ki zaradi poškodb ni poklical niti Philippa Lahma, Clemensa Fritza, Marcella Jansna in Christiana Panderja.

So pa med dvajseterico povabljenih trije novinci: branilec in vezist Hoffenheima Marvin Compper in Tobias Weis ter branilec Wolfsburga Marcel Schäfer.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apokalipto1
14. 11. 2008 09.34
ta trener je šupak
yoyomasta
14. 11. 2008 08.14
ballack je wlik naredu za švabe;)...sam leta ga dajejo...jbg tko je....ekipa se pa more maw rotirat ....tko da mislm d se je pravilno odlocu trener;)lp
lumpikaa
13. 11. 2008 20.20
še dobr da ni Ballacka not sej ga lahk še fršlok stisne k je tok starXD mislim da je prov da tut mlajši lahk dobijo priložnost igrat da se ne bojo sami penzionisti podil za žogo k nikol ne veš kdaj se bo kdo stegnu