Nogomet

Klinsmann se bori za Podolskega

München, 23. 06. 2008 15.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi strateg nogometašev münchenskega Bayerna Jürgen Klinsmann si na vsak način na Allianz Areni želi zadržati napadalca Lukasa Podolskega.

Lukas Podolski utegne zapustiti Bayern.
Lukas Podolski utegne zapustiti Bayern. FOTO: Reuters

Lukas Podolski na letošnjem evropskem prvenstvu vnovič blesti. Če mu ne uspe doseči zadetka, pa praviloma poskrbi za kakšno imenitno podajo. Tega se zavedajo številni bogati lastniki klubov, ki bi popularnega Poldija želeli v svoji ekipi.

Kakovosti na Poljskem rojenega nogometaša pa se zaveda tudi Jürgen Klinsmann, ki bi v prihodnji sezoni pri Bayernu rad imel na razpolago tudi Podolskega. Klinsi zato že prepričuje Lukasovega očeta, da bi njegov sin igral za Bayern.

Nemški reprezentant si po številnih nesoglasjih z nekdanjim trenerjem Bayerna Ottmarjem Hitzfeldom ne želi še ene slabe sezone, njegov status pa je tudi pred prihodnjo sezono zelo negotov. Pred dnevi naj bi vodstvo Bayerna Vfb Stuttgartu že poslalo uradno ponudbo za nakup Maria Gomeza, ob morebitnem novem napadalcu v klubu pa bi bil status Poldija še slabši. Nemški Bild poroča, da bo po prihodu Gomeza Podolski šele četrti napadalec kluba.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_Marelca
24. 06. 2008 16.12
Zadnji čas da odide....
kattiqa
24. 06. 2008 00.08
podolsko najbolš da greš kam drugam...ni mi jasn kok da mu dajo tok mal šans:D neverjetn