Nogomet

Klinsmann: 'Podolski me mora prepričati!'

München, 11. 09. 2008 21.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški nogometni napadalec Lukas Podolski (Bayern München), še vedno ni pokazal dovolj, da bi ga trener Jürgen Klinsmann uvrstil v začetno postavo.

Lukas Podolski v reprezentanci igra dobro.
Lukas Podolski v reprezentanci igra dobro. FOTO: Reuters

Nemški napadalec poljskih korenin Lukas Podolski redko dobiva priložnost pri münchenskem Bayernu. Kljub temu, da na reprezentančnih tekmah niza izjemne predstave, trenerja Jürgena Klinsmanna še ni prepričal.

"Lukas ima vlogo igralca, ki pritiska na vodilni napadalni dvojec, še vedno pa mi ni dokazal, da je boljši od Luce Tonija in Miroslava Kloseja. Mora me prepričati, da je boljši, vendar je to dolgotrajen proces. Lahko traja nekaj mesecev ali pa nekaj let,“ je za nemški Bild povedal nekdanji nemški selektor, ki je pred začetkom letošnje sezone prevzel bavarski klub.

Eden največjih talentov na nemških nogometnih tleh pa je ubral drugačno taktiko: "Želim zapustiti Bayern. Tu bom postal slab nogometaš, saj sedim na klopi. Nima smisla,“ je pred dnevi izjavil Podolski, za katerega so se ogreli pri Manchester Cityu, Romi, Fiorentini in madridskemu Realu.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kum_Urke
11. 09. 2008 22.03
Sem navijac Bayerna ze od malih nog.Podolski je dober igralec samo boljse da gre v Anglijo nadeljevat kariero ali pa v Spanijo to bi blo boljse ker pri Bayerno je prevec napadalcev in ne more tako prit do izraza
peddy
11. 09. 2008 21.46
ma pomoje bulš da gre u romo.z babtisto bi se ujela
SLOVENIA2
11. 09. 2008 21.33
naj gre manchester city