Nogomet

Kim Min-jae odhaja v Bayern, Lucas Hernandez bo okrepil PSG

München, 29. 06. 2023 14.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bayern München bo aktiviral odkupno klavzulo branilca Kim Min-jaeja, ki se bo iz Neaplja k Bayernu preselil za dobrih 50 milijonov evrov. Mesto v obrambi serijskih nemških prvakov mu bo odprl Lucas Hernandez, ki bo okrepil vrste PSG-ja.

Bayern München je v bitki za južnokorejskega osrednjega branilca premagal Manchester United in s 26-letnikom sklenil ustni dogovor. Kim Min-jae je Bavarcem obljubil zvestobo do leta 2028, na leto pa bo zaslužil dobrih pet milijonov evrov, kar je kar dvakrat višja plača od tiste, ki jo je prejemal v dresu Napolija.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bayern bo mesto v obrambi sprostil z odhodom Lucasa Hernandeza, ki bo v novi sezoni branil barve PSG-ja. Lucas Hernandez in njegov mlajši brat Theo Hernandez sta se leta 2007 pridružila akademiji madridskega Atletica. Lucas Hernandez je v dresu colchonerosov ostal vse do leta 2019, ko ga je Bayern v svoje vrste pripeljal za 80 milijonov evrov. Po štirih letih v dresu Bayerna bo 27-letni Francoz prvič zaigral v svoji domovini, Bavarci pa bodo za njegov prestop prejeli okrog 50 milijonov evrov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.