Nogomet

Kekove varovance v Dohi čakata tekmi proti Katarju in Hrvaški

Ljubljana, 02. 02. 2022 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska članska reprezentanca bo konec marca odigrala dve pripravljalni tekmi v Katarju. Najprej se bodo pomerili z reprezentanco Hrvaške, nato v Dohi sledi še tekma z gostitelji turneje, reprezentanco Katarja.


Čeprav je bila najprej načrtovana tekma z domačo reprezentanco in Belgijo, bo Slovenija namesto z Belgijci merila moči s Hrvaško. Varovanci selektorja Matjaža Keka, na turneji v Dohi se bo strokovnemu vodstvu prvič pridružil tudi nekdanji kapetan reprezentance Boštjan Cesar, bodo tako tekmo z Belgijo, ki je odpovedala priprave v Katarju, nadomestili s tekmo s svetovnimi podprvaki z zadnjega svetovnega prvenstva, Hrvaško, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije. 

Slovenija in Hrvaška sta se nazadnje pomerili nedavno, v kvalifikacijah za letošnji SP v Katarju. Tekmo v Ljubljani so dobili Slovenci, povratno v Splitu pa Hrvati.
 
Tekma med Hrvaško in Slovenijo v Dohi bo odigrana 26. marca, tri dni kasneje pa se bodo Slovenci pomerili še s Katarjem.  

Slovenijo čakata dve prijateljski tekmi.
Slovenijo čakata dve prijateljski tekmi. FOTO: Damjan Žibert
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

24bata
02. 02. 2022 19.10
Bunker 180 minut.
mindfields
02. 02. 2022 18.33
-2
Ce smo realni obe lahko dobimo…hravati so itak ratali banana repka…katar pa nam ne bi seml delat težav.. Ce gledamo ex-yu od srbov pricekujm velik..glede kako igra ta njihove repka..premagat portugal v sred lizbone v izravnem boju za napredovanje pohvalno..
Šumsko voče
02. 02. 2022 15.50
+2
Skoda vsakega centa za vas nastopači