Nogomet

Kek pri Muri zamenjal Žlogarja

Murska Sobota, 05. 09. 2024 18.17 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
S.V., STA
Komentarji
3

Anton Žlogar ni več trener Mure. Primorski strokovnjak in vodstvo kluba so po pogovorih sporazumno prekinili sodelovanje. Sodelujoči o viziji nadaljnjega razvoja članske ekipe ocenjujejo, da je sprejeta odločitev najboljša za obe strani in odgovorna do kluba. Treninge bo do nadaljnjega vodil Matjaž Kek, sin reprezentančnega selektorja.

Mura - Celje
Mura - Celje FOTO: Luka Kotnik

V soboškem klubu, ki po sedmih tekmah zaseda peto mesto in za vodilno Olimpijo zaostaja za tri točke, so se pred kratkim okrepili s tremi igralci ameriškega kluba Michigan Stars, ki je prav tako v lasti Georgea Juncaja. Med temi igralci so Hunter Olson, Colin Stripling in Steven Juncaj, sin lastnika.

Po informacijah Sportkluba je Žlogar prekinil sodelovanje s klubom zaradi pritiskov vodstva oz. novih ameriških lastnikov. Sporno naj bi bilo predvsem narekovanje, kdo naj zasede mesto v ekipi, s čimer se 46-letni strokovnjak ni strinjal. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ferjalec
09. 09. 2024 13.07
Kaj bluzite, če je pa Drobne glavi trener.
Hc4life
06. 09. 2024 10.28
Se pravi po Keku ,Kek ....glede reprezentance
royayers
05. 09. 2024 18.45
+2
zdaj bo sine pokazal zakaj je bil v igri za Barco 💪