Nogomet

Katanec: "Prvič slišim!“

Ljubljana, 04. 06. 2008 15.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

NK Interblock bo v prihodnjo sezono krenil še bolj ambiciozno. Srečko Katanec ne odganja napadalca Ermina Rakovića.

Ermin Raković
Ermin Raković FOTO: Damjan Žibert

Za nogometaše, ki si kruh služijo v Prvi ligi Telekom, so se začele krajše počitnice. Uprave klubov te dni pospešeno iščejo igralske in strokovne okrepitve, saj si meceni klubov želijo napredka. Najbolj ambiciozni so pri šišenskem Interblocku, kjer je alfa in omega kluba Joc Pečečnik že poslal sanjsko ponudbo športnemu direktorju NK Domžale Nenadu Protegi.

Bolj kot omenjena Pečečnikova poteza pa je presenetljiva vest, ki prihaja iz nogometnih krogov. Katanec naj bi za prihodnjo sezono že prekrižal napadalca Ermina Rakovića. "Prvič slišim. Resni ljudje v Interblocku zagotovo o tem ne vedo nič,“ je za 24ur.com povedal strokovni sodelavec kluba Srečko Katanec.

Nekdanji slovenski selektor je zanikal tudi govorice, da je bil proti prihodu Slaviše Stojanovića v klub: "Ne vem, od kod vam te informacije. Kakšen Slaviša Stojanović?“, je pogovor zaključil Katanec.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rap_man69@email.si
04. 06. 2008 21.52
preveč prepirljiv? jao vidva pa sta čeha.. zato pa vsi trenerji bolših reprezentanc v evropi mečejo vn iz ekip velik bolše igralce kot so nasi.. s tem vajinim "prepriljivcom" se je vsaj nekaj doseglo!! Izgleda da njegova taktika ni tok napačna ane...
kumunalc
04. 06. 2008 21.11
S tabo se strnjam,predvsem s tistim na koncu članka.
AlenkaNN
04. 06. 2008 21.03
Vse spoštovanje do Pečečnika, da je v tako kratkem času naredil toliko za slovenski šport in kot vidimo še bo !!!! Me pa skrbi, da ima nesrečno roko, če jo poda istočasno Katancu, Stojanoviču, Rakoviču...jaoooo sam še Zaho manjka in adijo naš mladi nogometni up - Interblock...Nujno obdržati Rakoviča !!!!...pa Stojanoviča potegniti poleg...Katanec je preveč prepirljiv......srečno Joc !!!!!