Nogomet

Kante postal lastnik belgijskega tretjeligaša

Virton, 29. 06. 2023 15.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

N'Golo Kante, ki bo od naslednje sezone nosil dres aktualnega arabskega prvaka Al-Itihada, je postal lastnik belgijskega nogometnega kluba Royal Excelsior Virton.

Royal Excelsior Virton, ki leži v bližini meje s Francijo in Luksemburgom, je v minuli sezoni izpadel iz druge belgijske lige. Nov žarek upanja za navijače kluba iz majhnega mesteca na jugu Belgije pa predstavlja novi lastnik N'Golo Kante.

Spremembo vodstva so potrdili tudi na uradni klubski spletni strani. "Potrdimo lahko govorice, ki so se v zadnjih dneh pojavile v medijih. Novi lastnik R.E. Virtona je N'Golo Kante. Njegova želja je, da utrdi temelje kluba, stabilizira ekipo in jo poveže z našo mladinsko akademijo," so sporočili iz pisarn belgijskega tretjeligaša.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kante pa ni osamljen primer med nogometaši, ki so se podali v omenjene vode. Nogometaš Crystal Palacea Wilfried Zaha je združil moči z britanskim raperjem Stormzyem, s katerim sta postala lastnika amaterskega nogometnega kluba AFC Croydon Athletic, ki nastopa v deveti angleški ligi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
29. 06. 2023 17.17
+3
Uf ful težko ob tolikih milijinih, sigurno ga je kupil z eno plačo haha Se spomnem kok ste bli dosadni z njegovim komadom ki je res bil kr en, on pa mali se neki sam kezi haha