Nogomet

Remi med Radomljami in Bravom

Radomlje, 31. 08. 2024 22.18 | Posodobljeno pred 14 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J., STA
Komentarji
0

Odigrana je bila druga tekma 7.kroiga slovenske prve lige. V Domžalah sta se udarila soseda - Kalcer Radomlje in Bravo. Povedli so Ljubljančani, gostiteljem pa je v nadaljevanju uspelo izenačiti za končnih 1:1. Obračun predzadnjih Radomelj in vodilnega Brava se je tako kar pravično končal z delitvijo točk.

Matija Orbanić
Matija Orbanić FOTO: NK Bravo

Potem ko sta ekipi tekmo začeli kar zadržano, v prvih 14 minutah priložnosti ni bilo, pa so Ljubljančani povedli v 15. minuti. Takrat je Matic Ivanšek prodrl malce po levi strani, žogo podal pred gol, tam pa jo je pred Milanom Tučićem v lastno mrežo pospravil Nino Vukasović. V 21. minuti je Bravo znova zadel, a je bil pred tem Victor Gidado v nedovoljenem položaju, tako da je ostalo pri 1:0. V 35. minuti so Radomljani izpeljali prvo pravo akcijo, ki jo je s strelom končal Matej Malenšek, vendar ni ogrozil Matije Orbanića, ki pa je moral posredovati ob koncu polčasa po poskusu Nina Kukovca malce z desne strani. Bližje zadetku pa je bil Tučić na drugi strani, ko je v 42. minuti zadel vratnico.

V uvodu drugega polčasa so bili odločnejši Radomljani, imeli nekaj polpriložnosti, do izenačenja pa so prišli v 77. minuti, ko je s 17 metrov natančno meril Kukovec. Večina polčasa je sicer minila brez posebnih razburjenj, so pa Radomljani bili bolj napadalno usmerjeni, Moses Barnabas je v 80. minuti še enkrat poskusil, a je žoga končala v Orbanićevem naročju.

Vratar Brava je na začetku sodniškega dodatka šel precej ven iz svojega kazenskega prostora, kar je po odvzeti žogi opazil Aleksandar Vučenović, a s strelom z velike razdalje zgrešil cilj. V 93. minuti pa je Bravo spet zadel prek Gašperja Trdina, a je bil pred tem Lan Štravs v nedovoljenem položaju.

Izid, 7. krog:             
Kalcer Radomlje - Bravo 1:1 (0:1)
Kukovec 77.; Vukasović 15./ag

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.