Nogomet

Inter brez težav odpravil Atalanto

Milano, 30. 08. 2024 23.36 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
S.V., STA
Komentarji
1

Na uvodnih tekmah 3. kroga italijanskega prvenstva sta slavila Inter iz Milana in Torino. Nerazzurri so s 4:0 ugnali Atalanto, Torino pa je v izdihljajih tekme premagal Venezio z 1:0. Slovenski nogometaš v vrstah beneške ekipe Domen Črnigoj ni dobil priložnosti za dokazovanje. Inter in Torino sta na vrhu razpredelnice, oba imata po sedem točk.

Statistika Inter -  Atalanta
Statistika Inter - Atalanta FOTO: Sofascore.com

Branilec naslova Inter je na San Siru povedel že v tretji minuti po strelu Marcusa Thurama in avtogolu albanskega branilca Berata Djimsitija, na 2:0 pa je sedem minut kasneje s sijajnim udarcem povišal Nicolo Barella

Thuramu je kmalu zatem vratnica preprečila veselje, je pa v drugi polovici tekme francoski napadalec dosegel dva zadetka. Prvega je zabil v 47. minuti, drugega pa v 56. 

Torino je v sami končnici zlomil odpor Venezie, edini gol pa je v 86. minuti dosegel Saul Coco.

Konec tedna bodo še preostale tekme 3. kroga. Sobotni pari so Bologna - Empoli, Lecce - Cagliari, Lazio - Milan in Napoli - Parma, nedeljski pa Fiorentina - Monza, Genoa - Verona, Juventus - Roma in Udinese - Como.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izidi, Serie A, 3. krog:

Inter Milan - Atalanta 4:0 (2:0)
Djimsiti 3./ag., Barella 10., Thuram 47., 56.

Venezia - Torino 0:1 (0:0)
Coco 86.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bloodsober
31. 08. 2024 19.32
imejte oči odprte na inter... brez dvoma eden najboljših klubov na svetu trenutno... želim jim več sreče v ligi prvakov to sezono.. za serie a pa mislim da sreče ne potrebujejo... forza inter