Nogomet

Ibra in Robinho: Osvojimo lahko vse naslove

Milano, 09. 09. 2010 18.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na uradni tiskovni konferenci Milana so 'Rossoneri' predstavili novi okrepitvi, Zlatana Ibrahimovića in Robinha, ki se strinjata, da bo moštvo konkuriralo za naslove v vseh tekmovanjih, v katerih nastopa.

Zlatan Ibrahimović, Adriano Galliani in Robinho
Zlatan Ibrahimović, Adriano Galliani in Robinho FOTO: Reuters

AC Milan se v novo sezono podaja s spoštovanja vrednim napadom. Rdeče-črni iz prestolnice mode so se namreč v zadnjih dneh prestopnega roka okrepili z Zlatanom Ibrahimovićem in Robinhom. "Ko imaš tako močno moštvo kot Milan, si favorit za osvojitev Lige prvakov in Scudetta. Zdaj ko sem se vrnil v Italijo, sem veliko bolj lačen uspeha, kot sem bil nazadnje. Zmeraj želim zmagovati in če mi to ne uspe, sem nekje naredil napako. Noben igralec ne želi Milanu reči ne. Vse, kar lahko narediš, je, da se zahvališ klubu," je povedal 28-letni Šved, ki se je dotaknil tudi svojih nekdanjih klubov Interja in Barcelone: "Mislim, da je Milan večji klub od Barcelone. Vsaj kar se tiče zgodovine. Tekmi Barcelona – Milan in Milan – Inter? Komaj čakam, da zaigram proti Interju. Pri Barceloni in Interju sem se imel zelo lepo, a Inter je naš rival in komaj čakam derbi. Letos bo Serie A odločena v dvoboju dveh moštev, Interja in Milana. A mi bomo tokrat prvi, oni pa drugi."

Podobnega mnenja kot Ibrahimović je tudi brazilski nogometni virtuoz Robinho, ki se je prav zadnji dan prestopnega roka v Milan preselil iz Manchester Cityja: "Edina prava ponudba, ki sem jo dobil, je bila s strani Milana. Zmeraj sem si želel igrati tukaj. V moštvu je veliko Brazilcev in tudi tradicija kluba je zelo bogata. Zmeraj sem upal, da bo prišlo do prestopa. Upam, da bo ta sezona zame uspešna in bomo z Milanom osvojili vse naslove. V preteklosti sem igral za odlična moštva, ki pa so temeljila na posameznikih, ne na ekipi. Tukaj je to drugače. Upam, da bom v Milanu srečen."

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FCMILANO
15. 09. 2010 03.23
Milan ima letos ubijalsko napadalno linijo!!!!!!!!!! PATO,ROBINHO,IBRAHIMOVIČ,RONALDINHO!!!NAJBOLJŠI NAPAD V EVROPI!!!! Samo obrambo morajo popraviti,pa bodo osvojili veliko lovorik!!! FORZA MILAN!!!!!!!!!!
469872
10. 09. 2010 21.44
Upam da si boste Rossonieri zapomenli besede Ibrahimoviča o Milanu zdaj in besede Ibrahimoviča čez 2 leti o Milanu..
dancha
10. 09. 2010 21.39
ibra je ko je v barso prišo začel z: vse lahko ponovimo kar je barsa že dosegla... zaj pa mu je hudo kr je inter nekaj pokazal takoj ko je šel od tam ... milan pa bo res... ibra je dober samo gre s trebuhom za kruhom!!!! škoda<
HjKzU
10. 09. 2010 20.21
kr neki ta ibra nabija v temo...
kapitalist
10. 09. 2010 16.52
Ali je ibra začel balinati da je tak optimist kajti o nogometu res nima pojma če daje take but. izjave no mogoče mu balinanje pa uspe kdo ve ????
469872
10. 09. 2010 16.00
Letos bo Serie A odločena v dvoboju dveh moštev, Interja in Milana. A mi bomo tokrat prvi, oni pa drugi."...Jokal boš Ibra jokal ;)
58.7.41
10. 09. 2010 15.19
forzamilan7 ja če še enkrat pomisliš vidiš da so pred prihodom robinha in ibre govorili kak milan nebo neki v letošnji sezoni in po prihodu teh dveh pa se kr začelo govorit da bojo to pa ono pa tretje... in mislim da bo za tak gromozanski uspeh ki ga napovedujeta ta dva igralca še potrebn čas in kar hočem povedat je to da se malo prehitevamo kr so dobli dva igralca in oba sta napadalca ki naj bi kar naenkrat vse obrnla! ne strinjam se s tem - slabo obdobje plus ibra plus robinho = uspeh
manchester123
10. 09. 2010 13.36
odlična okrepitev za milan
karentipkle
10. 09. 2010 10.38
FORZA MILAN!!
rko
10. 09. 2010 09.44
MA NIMATE ŠANSE.. REAL, INTER, CHELSEA.. MILAN NI NITI DO GLEŽNJEV
janezdolar
10. 09. 2010 09.16
Moja ekipa: Amelia; Sokratis, Nesta, Silva, Antonini; Pirlo, Boateng, Ronaldinho, Robinho; Ibrahimovič, Pato... res se bi lahko reklo ekipa, ki lahko osvoji vse...ampak vse se mora poklopit...če se ta napad uigra bomo presneto nevarni na vseh frontah, če ne...pa ne bo dobro... Upam na najboljše!!! FORZA MILAN!!!
dule100
10. 09. 2010 08.09
Saj to možnost ima vsak !
Aleksandar22
10. 09. 2010 07.25
ac milan mi je to leto favorit
shishko88
10. 09. 2010 07.23
...odlične okrepitve za milan....to bo izjemen derbi z interjem....komi čakam derbi v ligi prvakov z realom....pa kdo bo boljši naj zmaga:) real 4 ever
Mujaga
10. 09. 2010 06.50
vsi pravte par okrepitev , jao jao oni pišejo o teh dveh drugač je milan potegnu 6mladih še neznanih igralcev sma že to pove da so 4 bli v ekipi italije do 21 let u finalu evropskega
neiiX
10. 09. 2010 01.45
Ekipa kot je REAL MADRiD ne rabi nikakršnega uigravanja. Igralci, ki so tam so najkvalitetnejši na svetu. Uigranost bi mogla priti v dveh ali treh tekmah. REAL rabi samo nekoga, ki jih bo strnil skupai, jim odvzel tisti "karakter" in jih naredil ekipo ne pa gručo posameznikov. In Jose Mourinho je verjetni najboljši odgovor na to težavo. Tako da Real letos zagotovo cilja višje kot kdajkoli. Kar pa se AC Milan-a tiče.. To je ekipa z izjemno tradicijo. Ekipa, ki slovi po enotnosti in ekipnem duhu. AC Milan ima nekaj kar večina ekip nima. In kdorkoli sede na trenerski stolček ima presneto lažje delo kot nekdo na ReaLovi kLopi. Kar pa se tiče Ibrahimoviča in Robinha.. Robinho se bo po mojem mnenju z ekipo izjemno ujel. Za sabo ima slabo sezono pri City-u tako, da se bo verjetno tu kar izkazal. Brazilski trio bo tu resnično nevaren. Kako pa se bo znašeL Ibrahimovič, ki je navajen biti v središču pozornosti (na igrišču) pa se pustimo presenetiti. Toda cilji so visoki, upi še višji. Milan je sposoben osvojiti vse. Kdor pa psuje čez Milanovo obrambo, pa mogoče celo ne ve o čem govori. Antonini, Bonera, Nesta, Sokratis in Silva. Kai tu manjka? Resnično ne vem.
forzamilan7
10. 09. 2010 00.04
58.7.41 preberi!! "novo obdobje se pa seveda začne z nekimi dobrimi rezultati (napredovanje po lestvici navzgor iz leta v leto) in največ eno lovoriko tak da milan bi znau nekaj osvojit" Glej to kar si napisal to velja ze real madrid ko pol ekipe menja ne pa acmilan!!! Milan je dobil 2007 ligo prvakov, v sezoni 2007-2008, pa evropski super pokal ter medecelinski pokal.. V italjiji so predlani bili 2oz 3 so imeli enako število točk kot juve.. lansko sezono pa so končali 3 v 32 kolu pa so še le bili točko za interjem pol pa je poškodba prišla ronaldinja, neste, in pata in so bili 3 zaporedni porazi pa še roma nas je prehitela.. Torej so bili kar blizi naslova z leonardom. Milan ni bil v neki vlki krizi zgolj 2 leti lahko rečemo, torej ko je man utd bil 2 krat zapored v anglji prvak, pol bi chelsa rabla počasi napredovanje al kaj? ali pa letos man utd se počasi dvigat ker je chlesa prvak? s tem se ne strinjam poleg tega to kar je milanu manjkalo ma zdaj ibro, pa robinja, boateg pa je odličen defenzivec poleg pirla ter ambrosinija.. Milan ne rabi dolgo, seveda da je trojček težko osvojiti, ampak če bo kakšna lovorika letos, naprimer sera a bo dovolj..Pravim pa da v 3 do 4 sezonah bo milan spet osvojil Lp pa še med favoriti je za Lp z malce sreče bi šlo.. Ni pa milan, real ko menja 6 igralcev taka ekipa pa res rabi se uigra.. Milan je velik klub je bil in bo ostal, lovorike pa bodo kmalu tudi prišle :)
--Milan--
09. 09. 2010 23.26
Miha Zemljič hahhaha dobro si tole povedal.Real bo ostal v skupini. Naprej grejo Ajax in Milan
Dominik Pe?ovnik
09. 09. 2010 22.40
ibra, robinho,ronaldinho,pato... zadost sm povedu! čeprav nisem njihov največji navijač jim z tako zasedbo iskreno privoščim kakšno lovoriko če že ne to pa usaj lepo uvrstitev v vseh tekmovanjih...
58.7.41
09. 09. 2010 22.03
forzamilan7 zelo dober komentar in priporočam da ga preberete čeprav je doug zelo hitr gre :D tam bi vseeno dodau še zravn manchester za naslov lige prvakov kr ga js tut ponavadi vsako leto na začetku sezone prečrtam sam tale črta na koncu vedno čudežno zgine! čeprav večini igralcem forme že počasi padajo oni enostavno ZNAJO čeprav ga tut kiksnejo in jim brez rooneya VČASIH pade igra so vsako leto lahk uspešni! in ta stvar ''enostavno ZNAJO'' manjka arsenalu - če pogledamo chelsea vidimo da majo kr staro ekipo pa united in barcelona glihtak in v ligi prvakov vejo kak pa kaj dočim so pri arsenlau neizkušeni sam ko bojo te arsenalovi igralci dorasli bo pa to zelo težko premagljiva ekipa kr zelo hitro dobivajo od prvega do zadnega velik priložnosti predvsem zarad poškodb in wengerjevega načina dela. in vsako leto bojo bolši tak da ko delate (neumne) lestvice recimo premier lige ne vmešavat nekih cityjov in tottenhamov med tri najbolše kr chelsea in united znata dočim arsenal je vsako leto bližje tem statusu city in tottenham pa sta to pot šele začela in ta pot je zelo douga! tle sm zaj mal zašou ampak vseeno komentirau sm zadni deu od forzamilan7