Nogomet

Hleb na Nou Campu

Barcelona, 14. 07. 2008 10.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Beloruski nogometni reprezentant bo po pisanju španskih in angleških medijev jutri na Nou Campu predstavljen kot nova okrepitev Barcelone.

Aleksander Hleb bo v dresu katalonskega nogometnega velikana predvidoma preživel naslednje štiri sezone. Prestop iz londonskega Arsenala v Barcelono je skupaj vreden okoli 20 milijonov evrov, Belorus pa bo tedensko prejemal okoli 81.000 evrov. Hleb je že nekaj časa moledoval vodstvo Arsenala, da ga izpustijo, saj je v Londonu izčrpal tekmovalne motive.

Aleksander Hleb se iz Londona seli v Barcelono.
Aleksander Hleb se iz Londona seli v Barcelono. FOTO: Reuters

V vrste londonskih Topničarjev je sicer iz nemškega Stuttgarta prispel pred tremi sezonami za nekaj manj kot 13 milijonov evrov. Hleb naj bi po besedah novega trenerja Kataloncev Josepa Guardiole nadomestil učinek Portugalca Deca, ki se je preselil k Chelseaju in tudi odhod v Barceloni že pozabljenega Brazilca Ronaldinha. Trener Arsenala je odhod Hleba predvidel in v London, na njegovo mesto, pripeljal francoskega reprezentanta Samirja Nasrija.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bojan999
14. 07. 2008 21.45
men se tud zdi da bo ronaldinho nasledno sezono med bolsimi nogometasi boste vidl sam da se vrne u uno staro formo pa da bo z glavo na igriscu barci bo zou ker so ga prodal upam da gre u city!tipson je barci naredu ligu prvakov pa se domacga osvoju zj ga pa cejo prodt kasn spostovanje lapote lansklet ga pa ni hotu za 100milion v chelsi zj bi ga pa za 33 jebemti lapota!
klepar99
14. 07. 2008 16.57
napovejte rezultate v premier league, zares se začne 16.8 www.prerok.si
NEjcoo
14. 07. 2008 16.28
Zei ka je pršu Hleb je odlično, sam zdei pa upam sam še to, da ka bojo prodal Ronaldinha da kupjo Arshavina pol pa bi blo use idealno..nevem pa zakaj tok dajat za adebayorya ka mislem da je eto' o enak golgeter kot on, to sezono je meu poškodbe na začetku sam pol ka je pršu je postal prvi strelec barce v nekaj tekmah..js bi eto' ja zadržau no newem..
Tadejjj
14. 07. 2008 14.38
Zadne čase se vsi spravljajo na Ronaldinha,ko pa je bil dober pa so ga vsi hvalili , zdaj pa so mu obrnili hrbet, pač je imel malo slabšo sezono, zame osebno še je vedno med bolšimi,..Hleb pa bo kar dobra okrepitev...
Matilda007
14. 07. 2008 12.29
irko18 se strinajm s tabo. Deco ko je prišeu k Barceloni je biu še dober in sta z Ronaldinhom ustvarjala lepe igre ampak zadnji dve sezoni ni bilo pa skoraj nič od njega mislim da je še slabše igrau ko ronaldinho, res je malo je že star. Me je pa presentil da je šel v Chelsea mislil sem, da se bo odločiu za Inter.
ir.Ali
14. 07. 2008 12.21
eh ta Laporta ta mi je živce pojel..sj je dober nogometaš sam Ronaldinhota nemore noben nadomestit glede Decota pa mislim da je Hleb boljši!!..je že v letih!