Nogomet

Gurdiola že 'čisti'

Barcelona, 17. 06. 2008 15.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilec Ronaldinho, Portugalec Deco in Kamerunec Samuel Eto'o bodo morali poiskati nove delodajalce, je sporočil Josep Guardiola.

Jose Guardiola
Jose Guardiola FOTO: Reuters

Novi trener Barcelone Josep Guardiola se je odpovedal trem pomembnim igralcem katalonskega velikana. Nov klub si morajo poiskati Ronaldinho, Deco in Samuel Eto'o. "V prihodnosti nameravamo tekmovati brez njihove pomoči. Zadevo smo temeljito analizirali, ugotovitev pa temelji na njihovih predstavah v minuli sezoni," je dejal Guardiola.

Novemu strategu katalonskega velikana je vodstvo kluba naložilo, da ekipi po zares porazni sezoni – v španskem prvenstvu je osvojila tretje mesto z 18 točkami zaostanka za madridskim Realom – vrne nekdanji sijaj.

Omeniti velja, da je za Ronaldinha doslej največ zanimanja pokazal angleški Manchester City, Eto'o je na seznamu želja italijanskega Milana, Deco pa je zelo blizu odhoda v angleški Chelsea, saj bo po koncu evropskega prvenstva v Avstriji in Švici mesto trenerja zasedel brazilski strokovnjak na portugalski klopi Luiz Felipe Scolari.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

{rocky}
18. 06. 2008 19.13
ta guardiola je pa res brihtn...HA HA HA
anna.Brasil
17. 06. 2008 16.09
zdej bodo pa še večji nič kokr so bli ... škoda ...