Nogomet

Gattuso le nekaj ur po slovesu od Napolija sedel na klop Fiorentine

Firence, 25. 05. 2021 17.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, J.K.
Komentarji
1

Italijanski nogometni prvoligaš Fiorentina je uradno potrdil Gennara Gattusa za svojega novega trenerja. Nekdanji nogometaš in trener AC Milana je nazadnje leto in pol vodil Napoli, s katerim je v zadnji sezoni Serie A pristal na petem mestu.

Gattuso (na fotografiji) in njegov zdaj že bivši varovanec pri Napoliju, Lorenzo Insigne.
Gattuso (na fotografiji) in njegov zdaj že bivši varovanec pri Napoliju, Lorenzo Insigne. FOTO: AP

"Gennaro Gattuso bo nov glavni trener Fiorentine," je na družbenih omrežjih zapisal predsednik kluba iz Firenc Rocco Commisso.

Triinštiridesetletni Gattuso, ki je pri Fiorentini zamenjal Giuseppeja Iachinija, je v karieri kot obrambni vezist največji pečat pustil pri AC Milanu, v trenerski karieri pa je pred Napolijem in Milanom vodil še Sion, Palermo, OFI s Krete in Piso ter tudi mladinsko ekipo Milana.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lluckyss
25. 05. 2021 17.37
-1
"Odpisani" se oklepajo vsake bilke...Referendum par dni kasneje pomeni par dni več, ko se lahko še krade brez posledic....Mislim, da tokrat nihče ne bo hodil v službo iz zapora v parlament, pravzaprav bi morali za SDS in podobne luzerje najeti otok v Jadranu, ki se imenuje Goli..