Nogomet

Gascoigne spet 'na dnu'

London, 06. 05. 2008 10.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bivši angleški nogometni reprezentant vse bolj tone v svet alkohola in drog. Težave je želel rešiti s samomorom.

Nekdanji angleški reprezentant je v londonskemu hotelu želel narediti konec ...
Nekdanji angleški reprezentant je v londonskemu hotelu želel narediti konec ... FOTO: Reuters

Stanje Paula Gascoigna je vse bolj dramatično. Predvsem v mentalnem smislu je nekdanji otoški nogometni zvezdnik, znan po svojem kontroverznem obnašanju in življenju, vse bolj na psu. Britanec že leta živi v primežu drog in alkohola, večkrat je obiskal tudi psihiatrično bolnišnico zaradi manične depresije.

Paul Gascoigne in Robbie Williams
Paul Gascoigne in Robbie Williams FOTO: Reuters

Sodu pa je dno izbil zadnji pripetljaj, ko je v enem izmed londonskih hotelov osebje zaprosil za nož. Ob tem jih je zasul s kletvicami in grožnjami, že prej pa jim je zaukazal, naj mu prinesejo kokain. Hotelsko osebje luksuznega Milleniuma je nemudoma poklicalo policijo. Možje postave so „Gazzo“, kot so klicali izvrstnega nogometaša, našli v kadi, ko se je pripravljal na „poseg“. Moža, ki ga tare manična depresija, so odpeljali v psihiatrično bolnišnico na opazovanje. Predvsem pa so preprečili najhujše. „Najprej je naročil steklenico gina, nato je še nekajkrat omenil, da bi rad kokain. Nato je zaprosil za jedilni pribor, toda že čez nekaj minut je klical, da rabi le nož,“ je predstavnik za medije pri znanem londonskem hotelu hitel pripovedovati policiji. „Prišlo je najmanj 10 kriminalistov in še nekaj drugih oseb. Postajal je vse bolj nemiren, vnovič je zahteval kokain, umiril se je šele, ko so mu rekli, da ga ne bodo odpeljali na policijsko postajo, temveč v bolnišnico."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ServerAUTOMATIC
06. 05. 2008 13.54
Slava in vrh enrat gre. Nič ni večno. Bolečina pa še močnejša.
Foen
06. 05. 2008 12.46
Eeee Gaza, flaša stara... Tkole končajo vsi šmekerji tvojga tipa k misljo da so večvredni. Da, doživljenska depresija ko ugotovijo, da temu ni tako. Robbie pa se ti je v svetu zavaljenih sodeč po včerajšnjem članku pridružil, tko da sta kr za skp. Flaša viskija pa bo, boš vidu, vsaj za pol ure....