Nogomet

FOTO: Žalosti ni bilo mogoče skriti

Ljubljana, 14. 10. 2009 23.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski nogometni navdušenci, ki so v prestolnici zaman čakali na neposredno uvrstitev Slovenije na SP, so po koncu tekme na Slovaškem žalostni obsedeli pred tv-sprejemniki.

Nogometni privrženci so bili pripravljeni, da v vseh večjih slovenskih mestih ob morebitni uvrstitvi na svetovno prvenstvo, preplavijo ulice in oblečeni v slovenske zastave vse do jutranjih ur veseljačijo in nazdravljajo na nov velik uspeh nogometne izbrane vrste. Po srečni zmagi Slovakov na Poljskem do tega ni prišlo, po koncu tekme v Chorzowu pa so bili obrazi pošteno žalostni.

Vsesplošnega rajanja v prestolnici tako ne bo, tudi na letališču Jožeta Pučnika pa bo gneča bržkone manjša, kot bi bila v primeru uvrstitve na SP. Kakor koli že, pred Kekovimi izbranci so še dodatne kvalifikacije. Morebiti je po Ukrajini in Romuniji nastopil trenutek, ko lahko slovenski nogometaši še enkrat več dokažejo, da so rojeni za dodatne kvalifikaije.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FaceBookFan
12. 11. 2009 09.25
SLOVENIJA GRE NAPREJ! PRIDRUŽI SE TUDI TI! Na Facebooku gradimo največji živi zid v zgodovini. Mimo nas ne morejo niti najhujši ruski tanki!!! Stoj ob naši izbrani vrsti tudi ti! Facebook: SLOVENIJA NA SVETOVNO PRVENSTVO V NOGOMETU!!!!
sportsmanship
14. 10. 2009 23.28
sam da se pije ane sam pazite da se ne usedete pjani za volan da nebo zjtru na 24ur novica o novi tragediji