Euro 2024

'Šef' Morata kuhal za soigralce, video je med (naj)bolj gledanimi na spletu

Berlin, 24. 06. 2024 11.09 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V španski nogometni reprezentanci, tudi oziroma predvsem zavoljo odličnega starta v Euru, furija ima namreč po dveh uvodnih zmagah v žepu že uvrstitev v izločilne boje, vlada izjemno razpoloženje. Da je temu res tako, kot sporočajo španski mediji, pritrjuje tudi priloženi video, v katerem prvi napadalec reprezentance Alvaro Morata skrbi, da bodo soigralci siti in zadovoljni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pred odločilnimi tekmami v skupinskem delu so najbolj sproščeni prav Španci. Po visoki zmagi nad Hrvati s 3:0 in tesni nad Italijani z 1:0 so si že zagotovili nastop v izločilnih tekmah, a izbranci španskega selektorja Luisa de la Fuenteja želijo zmagoviti niz nadaljevati tudi na obračunu proti Albancem, ki so na prvi tekmi klonili proti Italijanom, na drugi pa remizirali s Hrvati. Da so v taboru španske furije zares sproščeni, potrjuje tudi priloženi video. 

Na družbenem omrežju se je namreč pojavil video zapis, v katerem kapetan reprezentance Alvaro Morata pripravlja carbonaro za svoje soigralce. "Morata se je pokazal kot pravi kuharski šef in s kratko video objavo navdušil navijače in svoje oboževalce. Še najbolj srečni pa so bili soigralci iz slačilnice, ki so si lizali prste," pa pretirava španski AS. Video je pravi hit na družbenem omrežju, hkrati pa je Morato pokazal še v drugi luči, ne samo kot prvega med enakimi v slačilnici španske nogometne reprezentance, ampak tudi kot šefa v kuhinji. 

Po dveh tekmah v skupini B je Španija zbrala šest točk, Italija tri, Albanija in Hrvaška pa po eno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ReAnDa
24. 06. 2024 17.32
Bo že snažilka počistila za njim po tleh.
Blue Dream
24. 06. 2024 13.27
bondanje ekipe
Amor Fati
24. 06. 2024 13.11
To je pa Atletico Madrid. Daleč najbolj prijazni klub na svetu.
Svetec 2021
24. 06. 2024 12.32
Glavno da se takoj snema. To pa so res novice ......