Euro 2024

Bo Griezmann obračun s Španci začel na klopi?

Munchen, 08. 07. 2024 16.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred torkovim polfinalnim obračunom evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Španije in Francije francoska športna javnost veliko ugiba o začetni postavi galskih petelinov. Vedno glasnejše so namreč govorice o tem, da bo zvezdnik Atletica iz Madrida tekmo proti La Roji spremljal ali vsaj začel s klopi.

Francoski mediji se zavedajo, da na tem evropskem prvenstvu njihova reprezentanca ne kaže najbolj prepričljivih predstav. "Niti en nogometaš še ni opravil dveh dobrih nastopov zapovrstjo. Kylian Mbappe izgleda izgorel, Ousmanu Dembeleju je uspel dober povratek proti Portugalcem, vendar v skupinskem delu ni blestel. Marcus Thuram je kot duh. Randal Kolo Muani je nekonsistenten. Bradley Barcola prenežen," piše francoski Le Figaro.

V najboljši formi ni niti Antoine Griezmann, za katerega se celo špekulira, da ga bo francoski selektor Didier Deschamps proti Špancem pustil na klopi. Ta ideja je razdvojila francosko športno javnost in tudi uredništvo francoskega časnika Le Figaro.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede na neprepričljive nastope ostalih nogometašev in Griezmannovo poznavanje španskih nasprotnikov, so nekateri prepričani, da je 33-letnik vseeno nepogrešljiv člen. "Ker najboljši podajalec v zgodovini reprezentance ni v najboljši formi, ga moramo žrtvovati proti Špancem? Bodimo resni," menijo nekateri novinarji francoskega časnika. Ob tem poudarjajo njegovo konstantnost in dosedanje uspehe v reprezentančnem dresu, ter verjamejo, da bi bila taka odločitev do igralca njegovega kova nespoštljiva. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Drugi pa so prepričani, da to ne bi bil izkaz nespoštovanja, temveč odraz realnosti. Pravijo, da je Griezmann po sezoni pri Atleticu iz Madrida povsem izčrpan in kaže le s polovico svojega potenciala. Dodajajo, da ima Francija med rezervisti še druga skrivna orožja in da bi ga bilo povsem smiselno pustiti na klopi, vsaj v prvi polovici tekme.

Uganka, ki deli javnost, bo razrešena najkasneje v torek zvečer malo pred 21. uro, ko se bo na Allianz Areni v Munchnu začel obračun za prvo vstopnico, ki vodi v finale evropskega prvenstva.

Predogled polfinalne tekme med Španijo in Francijo
Predogled polfinalne tekme med Španijo in Francijo FOTO: Sofascore.com

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zapiramvamustaaa
09. 07. 2024 20.05
+1
Griezman je svoje že naredil zdaj žal ni več vreden počenega groša.Tisti prestop v Barco je bil za njega usoden in deskriminacija iz Messijeve strani zaradi Suareza.Od takrat naprej si n iveč opomogel le še bleda senca žal.
zapiramvamustaaa
09. 07. 2024 20.05
+1
No upam oa da vseeno danes zabije Špancem🙌
Kollerik
10. 07. 2024 08.31
Navijač belih kradljivcev pokalov spet laže. Ti pa si vreden svojega kluba, ni kaj
Waflhulkin
08. 07. 2024 17.11
+2
Glede na to, kar je pokazal na zdajšnjih tekmah si res ne zasluži začet, sploh pa na tako pomembni tekmi