Nogomet

El Melali se opravičuje po aretaciji zaradi masturbiranja v javnosti

Angers, 07. 05. 2020 15.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaš francoskega prvoligaša Angersa Farid El Melali se je javno opravičil, potem ko so ga aretirali zaradi masturbiranja v javnosti. "Vse, kar se je zgodilo, je vplivalo name, a me je tudi okrepilo," je zapisal na Instagramu.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. FOTO: Uefa

Po poročanju ESPN so alžirskega reprezentanta in napadalnega vezista francoskega prvoligaša Angersa Farida El Melalija aretirali po prijavi sosedov, ki naj bi ga opazili, kako se je na dvorišču stanovanjskega bloka samozadovoljeval in gledal skozi okno stanovanja v pritličju, kjer naj bi živela neimenovana ženska. Lokalna policija skupaj z El Melalijevimi delodajalci dogodka ni komentirala, zdaj pa je 22-letnik postregel z javnim opravičilom prek Instagrama.

"Teh nekaj dni je bilo zelo težkih, psihično in telesno," je zapisal El Melali. "Težko se je spopadati s kritikami in obsodbami. Razumem, da tisti, ki so prejeli takšne informacije, ne morejo trpeti takšnega obnašanja. Želel bi se opravičiti tako družini, prijateljem in navijačem mojega dragega kluba Angersa kot tudi mojim rojakom Alžircem. Vse, kar se je zgodilo, je vplivalo name, a me je tudi okrepilo, zdaj pa sem veliko bolj pozoren na vrednote in principe, ki jim moram slediti. Hvala vsem, ki so mi v teh težkih časih stali ob strani."

El Melalija so sosedje opazili v ponedeljek zvečer, ko so opazili, da gleda skozi okno stanovanja sosede in so nemudoma poklicali policijo. ESPN je še poročal, da je to že druga aretacija El Melalija zaradi podobnega prestopka, mu pa je v bran stopila odvetnica Sandra Chirac Kollarik, ki je za časnik Le Courrier de l'Ouest dejala, da njegova dejanja niso bila uperjena v kogarkoli in da njen klient tudi ni bil agresiven. El Melali, ki se je Angersu pridružil poleti 2018 in šele nedavno okreval po težji poškodbi, je pogodbo s klubom ravno v teh dneh podaljšal do leta 2023, na sodišču pa mu grozi enoletna zaporna kazen, medtem ko bo moral plačati tudi najmanj 15.000 evrov.

Kliknite tukaj in pošljite vprašanje našemu komentatorju Tomažu Lukaču.
Kliknite tukaj in pošljite vprašanje našemu komentatorju Tomažu Lukaču. FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.