Nogomet

Eduardo in Ronaldo skupaj pri zdravniku

Ljubljana, 29. 03. 2008 16.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V medicinskem centru brazilskega reprezentančnega zdravnika Jose Luis Runca , se bosta zdravila hrvaški Brazilec Eduardo Da Silva in Ronaldo.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: dnevnik.hr

V pogovoru za italijansko Gazzetto dello Sport je Jose Luis Runco povedal, da bosta nogometaša kmalu prišla na okrevanje v Rio de Janeiro. „Pod našim skrbnim nadzorom bosta zdravila svoje poškodbe. Pričakujemo pa ju v začetku aprila,“ je dejal brazilski reprezentančni nogometni zdravnik.

„Eduardu bodo kmalu odstranili mavec, nato pa bo začel z razgibavanjem v bazenu. Po mojem mnenju pa bi se Dudu lahko na zelenice vrnil v roku šestih do osmih mesecev. Zelo je samozavesten in odločen pa tudi jezen, kar pa je čisto logično glede na resnost poškodbe, ki mu jo je zadal angleški branilec Martin Taylor,“ je še dodal Runco.

Na drugi strani bo moral Ronaldo, ki so mu pred dobrim mesecem v Parizu operirali levo koleno, svojo poškodbo dobro pozdraviti, ne glede na to ali se bo vrnil na nogometne zelenice, saj bi imel sicer lahko težave pri hoji tudi v vsakdanjem življenju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.