Nogomet

Dudu v objemu domačih

Rio de Janiero, 17. 04. 2008 11.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski nogometaš Eduardo da Silva se je vrnil v rodno Brazilijo, kjer si želi ostati vse do konca okrevanja.

Eduardo je pripotoval v Rio de Janeiro, kjer bo nadaljeval z rehabilitacijo noge, ki si jo je poškodoval v tretji minuti februarske tekme proti Birminghamu po prekršku Martina Taylorja.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: Reuters

Na letališču Tom Jobim so ga pričakali mama Joelma, brat Bruno in prijatelj Narley. Že danes bo Dudu odšel na zdravniški pregled k Joseju Luizu Runci, ki je sicer tudi zdravnik brazilske reprezentance.

Zdravnik bo napovedal tudi datum, ko naj bi bila poškodba popolnoma sanirana, sicer pa bo član hrvaške reprezentance ostal med domačimi vse do julija. A le malokdo pričakuje, da bi da Silva že v začetku julija res tudi stopil na nogometno zelenico, čeprav Brazilec pravi, da je optimističen glede njegove vrnitve. Želel bi si, da bi mu Arsenal dovolil ostati doma vse do konca okrevanja, da bi ta čas izkoristil za preživljanje časa z družino. Dudu je povedal še, da se ne spominja, kako je prišlo do poškodbe in da si ponovnega posnetka te tekme ne želi ogledati.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.