Nogomet

Cristiano Ronaldo podira rekorde tudi na YouTubu

Ljubljana, 21. 08. 2024 19.45 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Cristiano Ronaldo, eden najboljših nogometašev vseh časov, je odprl svoj YouTube kanal. Na kanalu, ki se imenuje 'UR - Cristiano', bo 39-letnik, ki je trenutno kapetan Al-Nassra v Savdovi Arabiji in portugalske reprezentance, razpravljal o nogometu, pa tudi o njegovih drugih interesih, vključno z družino, dobrim počutjem, prehrano, pripravo, okrevanjem, izobraževanjem in poslom. Poleg tega bo Portugalec na svojem kanalu klepetal z različnimi gosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zelo sem vesel, da je ta projekt zaživel. Že dolgo sem razmišljal o tem, a končno smo to uresničili. Vedno sem užival v tako močnem odnosu z oboževalci na družbenih omrežjih in moj YouTube kanal mi bo dal še dodatno možnost za to. Izvedeli bodo več o meni, moji družini in mojih pogledih na številne različne teme. Veselim se tudi pogovorov z gosti, ki bodo nedvomno presenetili ljudi," je dejal Ronaldo. 

Ronaldo je potreboval le eno uro in 29 minut, da je njegov novi YouTube kanal presegel milijon naročnikov. S tem je postal najhitrejši v zgodovini, ki je dosegel ta mejnik.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V svoji spektakularni karieri, ki traja že več kot dve desetletji, je Ronaldo z Manchester Unitedom, Real Madridom in Juventusom osvojil 33 trofej, pet Lig prvakov UEFA, pet nagrad Ballon d'Or in rekordne tri nagrade UEFA za najboljšega igralca leta. 

Trenutno drži rekord po številu nastopov, golov in podaj tako v Ligi prvakov kot na evropskem prvenstvu, zbral pa je tudi največ mednarodnih golov in mednarodnih nastopov. Za klub in državo je v članski karieri dosegel več kot 890 golov, zaradi česar je najboljši strelec vseh časov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stoj?kov
22. 08. 2024 10.48
+0
piši kuči-propalo...
+2
neki bo mogu počet zdej k ga bodo nagnal iz saudske kamelje lige..lovorik ni prinesel...vse mu je Neymar pobral😆..verjetno bo snemal posvojence in objavlal..druzga mu ne preostane