Nogomet

Cesar: S selektorjem sem imel korekten odnos, upam, da bo tako tudi ostalo

Maribor, 18. 10. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Božidar Bulat
Komentarji
0

Burni dnevi so za Boštjanom Cesarjem, nekdanjim kapetanom slovenske nogometne reprezentance in še nedavno pomočnikom selektorja. Zavedal se je, da bo njegov odhod v Maribor izzval veliko polemik, negativnih kritik. Te, kot pravi, prenaša stoično in se z njimi ne obremenjuje. Osredotočen je le na zelenico.

Nima še stanovanja v Mariboru, a o tem resno razmišlja. Zaenkrat biva v enem izmed hotelov v štajerski metropoli. Dobili smo se preddverju, dobro je bil razpoložen. Ravnokar se je vrnil s treninga. Pravi, da ima kakovostno zasedbo, da komaj čaka, da mu bodo na razpolago vsi igralci. NK Maribor ima namreč kar nekaj reprezentantov, ne le slovenskih.

Zanima ga sedanjost in prihodnost, s preteklostjo se ne želi več ukvarjati. Še posebej ne s tisto svežo, povezano z njegovim, za nekatere, predvsem selektorja Matjaža Keka, netaktnim slovesom od reprezentance. Vnovič je poudaril, da je bil on prvi, kateremu je sporočil svojo odločitev in da je to storil pravočasno.

V športnem delu informativne oddaje 24ur bomo objavili daljši pogovor z novim trenerjem NK Maribor, takoj za tem pa še celotnega na naši spletni strani.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.