Nogomet

Brazilec Thalisson v zmajevem nogometnem gnezdu

Ljubljana, 21. 06. 2024 21.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski nogometaš Thalisson je prvi okrepitev ljubljanske Olimpije. Vezist se v slovensko prestolnico seli iz Rogaške, zmajem pa je obljubil zvestobo do poletja 2027.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Charles Alves Moreira Thalisson je v preteklosti igral za brazilski Legiao-DF ter hrvaški NK Sloboda Varaždin. 

Ljubljančani se bodo v 2. krogu kvalifikacij za Konferenčno ligo srečali s FC Polissya Zhytomyr, ki prihaja iz Ukrajine. Povratna tekma bo odigrana 1. avgusta na Poljskem v mestu Gliwice.

Zadnja tri leta je bil član Rogaške, kjer je v pretekli sezoni tudi prvič okusil igranje med slovensko elito. Na 35 tekmah slovenskega prvenstva in pokala je zadel 5-krat, obenem je vpisal štiri asistence. Nase je opozoril tudi na finalni tekmi v Stožicah, ko je z golom v podaljšku poskrbel za minimalno prednost. S svojo borbenostjo je tako v slovenskem okolju že navduševal, zato bodo njegove izkušnje, kot poroča uradna spletna stran kluba, zagotovo predstavljale dodano vrednost ljubljanski ekipi.

"Prestop v NK Olimpija je zame izjemna priložnost za nadaljnji razvoj. To je klub z bogato zgodovino, močno ekipo in strastnimi navijači, kar mi predstavlja velik izziv in hkrati tudi motivacijo. Veselim se sodelovanja z novimi soigralci ter strokovnim štabom. Prepričan sem, da bomo s trdim delom, predanostjo in vztrajnostjo lahko dosegli velike cilje. Navijačem pa obljubljam, da bom na igrišču vedno dal vse od sebe in se boril za zeleno-beli dres," je za uradno klubsko spletno stran ob prihodu v zmajevo gnezdo povedal 25-letni Brazilec.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

V SHESHELJ
22. 06. 2024 08.24
-1
Evo ga, novi Tavares pri zmajih 😆