Nogomet

Bo Pogba kariero nadaljeval v dresu francoskega velikana?

Marseille, 09. 10. 2024 15.00 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francoski nogometni zvezdnik Paul Pogba je po informacijah tamkajšnjih medijev blizu selitve v Marseille. Na prestop bo moral počakati še nekaj mesecev, saj še zmeraj prestaja kazen zaradi pozitivnega testa na testosteron.

Paul Pogba
Paul Pogba FOTO: AP

Športno razsodišče v Lozani je 31-letnemu vezistu pred dnevi kazen zmanjšalo z 48 na 18 mesecev, tako da se bo lahko Paul Pogba na igrišča vrnil že marca. S trenutnim klubom Juventusom naj bi se že dogovoril o predčasni prekinitvi pogodbe, tako da bo lahko nov nogometni izziv poiskal kot prost nogometaš.

Za njegove usluge naj bi se začel zanimati devetkratni francoski prvak in enkratni zmagovalec Lige prvakov Marseille, ki je v letošnji sezoni francoskega prvenstva po sedmih odigranih krogih s 14 točkami na tretjem mestu. Pogba naj bi bil naklonjen selitvi na francosko obalo.

Marseille je v poletnem prestopnem roku pripeljal nekaj odmevnih okrepitev, med njimi tudi Masona Greenwooda, s katerim je Pogba igral v dresu Manchester Uniteda.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.