Nogomet

Barišić: Igralci na terenu so že pokazali, sedaj pa je na navijačih, da napolnijo stadion

Ljubljana, 11. 08. 2023 15.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Direktor ljubljanske Olimpije Igor Barišić je na novinarski konferenci dejal, da bodo vse prihodke od tekem z Domžalami in Celjem namenili žrtvam nedavnih poplav. Dvoboj četrtega kroga z Domžalčani je na sporedu v soboto v Stožicah.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V prostorih NK Olimpija je v pričakovanju nadaljevanja prvenstva potekalo druženje z mediji. Glavno besedo je imel direktor Igor Barišić. Tema pogovora pa tokrat ni bila športne narave. V ospredju je namreč dober namen.

"Zame in za celotno upravo kluba je to najpomembnejša novinarska konferenca doslej. Pred nekaj dnevi sem v intervjuju dejal, da je Ljubljana naš dom. Bili smo razočarani, ko smo izgubili tekmo z Galatasarayem, a predsednik Adam Delius mi je rekel: 'Mi smo žalostni zaradi izgubljene tekme, nekaj kilometrov stran pa so ljudje ostali brez vsega in ne vedo, kako naprej. Oni imajo razlog, da so žalostni, mi ne.' In zato sem sklical novinarsko konferenco, da pozovem vse navijače, vse, ki želijo po tej katastrofi pomagati ljudem. Celoten prihodek od sobotne tekme z Domžalami bo šel za žrtve poplav. Enako velja za prihajajočo tekmo s Celjem," je za uradno spletno stran kluba dejal prvi operativec Olimpije. 

Igor Barišić in Goran Boromisa sta vodilna operativca v ljubljanskem klubu.
Igor Barišić in Goran Boromisa sta vodilna operativca v ljubljanskem klubu. FOTO: Damjan Žibert

Direktor Barišić je še enkrat pozval vse navijače, da napolnijo Stožice in dokažejo, da se to zmore tudi v slovenski ligi, na tak način pa pomagajo ljudem, ki so izgubili streho nad glavo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Pozivam vse navijače, da še enkrat napolnimo Stožice. Dokažimo, da zmoremo to tudi v slovenski ligi. In da predvsem pomagamo ljudem, ki so izgubili streho nad glavo. Napolnimo stadion in pokažimo, da smo pravi ljudje, da smo pravi prijatelji. Vsa čast navijaški skupini Green Dragons. Pognali so vse skupaj in verjamem, da bo akcija na koncu več kot uspešna."

Kot je še pojasnil, je bil to razlog za novinarsko konferenco. "Glede na zgodovino Olimpije je kdo pričakoval, da bo ta povezana s kakšno drastično spremembo ali menjavo v strukturi kluba. Dokler sem jaz direktor kluba, teh sprememb ne bo. To, kar se zdaj dogaja v državi, je veliko bolj pomembno," je za klubsko spletno stran še povedal Barišić.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
12. 08. 2023 16.43
+1
Kdaj bodo zvezdniske place kokr v evropi direktore?
gullit
11. 08. 2023 17.26
+10
Pohvalno. Bravo Olimpija.
Dolar Kramp
11. 08. 2023 16.53
+1
Men on sliči na Jureta Godlerja. 😊
zztop5
11. 08. 2023 16.31
+11
?emaludin Peraji?
11. 08. 2023 16.05
+12