Nogomet

Arsenal izgubljen brez Eduarda

London, 15. 04. 2008 18.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po poškodbi napadalca Eduarda da Silve se angleški prvoligaš Arsenal nikakor ne more vrniti v staro formo.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: Reuters

Arsenal je na prvenstveni lestvici vodil tudi z osmimi točkami prednosti, vsa prednost pa se je stopila v le nekaj tekmah. Ravno v trenutkih, ko bi morali Topničarji pokazati najboljše predstave, so povsem popustili in izpadli iz tekme za naslov prvaka. Še huje. Prišlo je celo tako daleč, da se bodo morali boriti za tretje mesto, saj Liverpool zaostaja le za pet točk.

V britanskem Daily Mailu so zapisali, da se je ključni preobrat zgodil v trenutku, ko se je na tekmi proti Birminghamu poškodoval hrvaški Brazilec Eduardo da Silva. „Poškodba Eduarda je bila seveda velik udarec za Arsenal, a to še ni razlog, da so tako zelo padli na lestvici,“ je dejal novinar Daily Maila Jamie Redknapp, ki je tudi sam nekdaj brcal žogo v dresu Liverpoola. In še dodal: „Ne želim si, da bi razlog za slabe rezultate iskali v njegovi poškodbi, saj so tu tudi ostali nogometaši, ki bi morali pokazati več.“

Največjo kritiko pa je požel Arsene Wenger, ki ne želi odvezati mošnjička za nove okrepitve, ki bi lahko pomagale Arsenalu, da bi prišel do novih točk.



KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

martin-martin
15. 04. 2008 21.08
sej prav edini ki je v arsenali ok je eduardo