Nogomet

Aljaž Krefl se je po treh letih vrnil k Olimpiji

Ljubljana, 08. 02. 2022 19.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija, ki bo v sredo z zaostalo tekmo 17. kroga Prve lige Telemach v Stožicah proti Muri odprl spomladanski del prvenstva, je svoj kader dopolnil z levim bočnim branilcem Aljažem Kreflom. Ta je nazadnje igral za Aluminij, s katerim bi mu pogodba potekla čez pol leta, so sporočili iz Kidričevega.

Sedemindvajsetletni Aljaž Krefl je v Kidričevo prišel avgusta 2020 iz velenjskega Rudarja in v dresu rdeče-belih vknjižil skupaj 38 nastopov, ob tem pa je dosegel tudi pet zadetkov in štiri asistence. Levi bočni branilec je tej prvoligaški sezoni zbral 17 nastopov, v katerih je vknjižil tri zadetke in podajo.

"Rad bi se zahvalil Nogometnemu klubu Aluminij za vse kar sem v Kidričevem doživel, posebej bi se rad zahvalil strokovnemu štabu, osebju in nenazadnje vsem svojim sedaj že bivšim soigralcem, s katerimi sem delil slačilnico, za korekten in profesionalen odnos. Kljub temu, da odhajam, verjamem v sedaj že moje bivše soigralce, da si bodo na terenu izborili obstanek med prvoligaši. Nogometnemu klubu Aluminij in vsem, ki delujejo v klubu, želim vse dobro, obenem pa vem in upam, da bo ekipa dosegla zastavljene cilje tudi brez moje pomoči," je dejal Krefl.

Ta se k Olimpiji vrača po treh letih, kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, pa je podpisal pogodbo do konca leta 2023.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Radomlje prekinile sodelovanje z Vargo

Slovenski nogometni prvoligaš Kalcer iz Radomelj je tik pred začetkom spomladanskega dela Prve lige Telemach sporazumno prekinil pogodbo z napadalcem Sacho Vargo, so sporočili iz kluba. Nogometaš iz Srbije, ki ima tudi belgijsko državljanstvo, je za radomeljski klub odigral 56 tekem in dosegel 25 zadetkov ter vpisal še 6 podaj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.