Nogomet

VIDEO: Adriano srečen pri Flamengu

Ljubljana, 08. 05. 2009 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski napadalec Adriano ni več med upokojenci. Tudi uradno se je predstavil kot nogometaš Flamenga, navijači pa so ga z navdušenjem sprejeli.

Adriano je s ponosom oblekel dres Flamenga.
Adriano je s ponosom oblekel dres Flamenga. FOTO: Reuters
27-letni nogometaš Adriano se je vrnil tja, kjer je začel svojo profesionalno nogometno pot. Za ekipo Flamengo je odigral le eno sezono, nato pa se leta 2001 preselil v italijanski Inter. Potem ko se je prejšnji mesec z Italijani dogovoril o prekinitvi pogodbe, je celo napovedoval, da se bo povsem poslovil od nogometnih zelenic. A se je hitro premislil. ''Ne gre za denar. Sreča ni odvisna od denarja, pa čeprav je tudi denar pomemben v veliko pogledih. Zelo sem motiviran in srečen, da bom lahko ponovno igral in izbral sem si Flamengo,'' je ob uradni predstavitvi v novi klubski majici navdušen razlagal Adrano.

 

Adriano in Ronaldo sta velika prijatelja.
Adriano in Ronaldo sta velika prijatelja. FOTO: Reuters

Navijači se že veselijo primerjave med dvema odličnima brazilskima napadalcema, ki sta se vrnila v domovino, Adrianom in Ronaldom. ''Zunaj igrišč sva z Ronaldom zelo močno povezana. Težko pa je napovedati, kateri od naju bo zadel več golov. Vsak ima v klubu svoje obveznosti. Boljši bo pač zmagal. Jaz se bom trudil za Flamengo, Ronaldo pa za Corinthians. To bo pošten boj. Obe ekipi sta odlični in prav zanimivo bo,'' se srečanj s prijateljem veseli nogometaš iz Ria de Janeira.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

balkanac12
09. 05. 2009 13.10
pac tako se je odlocil....je pac rad v domacem okolju..sam bi lahk se mal igral v evropi....pr man.utd
Tilen Lesinšek
08. 05. 2009 15.35
THC1000
08. 05. 2009 14.23
Amon....Adriano ni bil in nikoli ne bo osel....pac mu tako pase...ceprav tud js s tem nism zadovoljen....:)
AmonAmarth
08. 05. 2009 14.16