Šport

Nesta pomaga Del Pieru

Torino, 07. 10. 2007 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan Juventusa Alessandro Del Piero bo po koncu sezone bržkone zapustil Staro damo, pri tem pa mu izdatno pomaga Alessandro Nesta.

Alessandro Del Piero bržkone zapušča Juventus.
Alessandro Del Piero bržkone zapušča Juventus. FOTO: Reuters

Legenda nogometnega moštva Juventus Alessandro Del Piero kot vse kaže zapušča Staro damo.

Bo klic Alessandra Neste prepričal Del Piera?
Bo klic Alessandra Neste prepričal Del Piera? FOTO: Reuters

Legendarna desetica črno-belih nikakor ne najde skupnega jezika z upravo kluba, ki mu ne želi povečati mesečne plače. V kolikor se bo trend neuspešnih pogajanj nadaljeval, utegne Del Piero po koncu letošnje sezone resnično zapustiti povratnike v italijansko Serie A. Ob vseh težavah kapetana ekipe iz Torina pa se je našel rešitelj, in sicer AC Milan, ki je v globoki krizi. Varovanci Carla Ancellotija nikakor ne morejo zatresti mreže nasprotnika, zato si v svojih vrstah neskončno želijo prav kapetana Juventusa. Tako je branilec Rossonerov Alessandro Nesta že poklical soimenjaka Del Piera in mu ponudil selitev k Berlusconijevem Milanu.

Dogovor naj bi bil sklenjen v prihodnjih dneh, s tem pa bi bila bržkone končana tudi kriza ekipe iz stadiona Giuseppe Meazza.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

epsondejan
07. 10. 2007 16.44
Tako ja...še bolj moramo postarat ekipo. Sej je dobro imet mešanico starosti/izkušenosti in mladosti ampak pri Milanu pa ga počasi že malo serjejo.