Šport

Beckham odhaja v Arsenal

London, 22. 12. 2007 11.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometni zvezdnik David Beckham bo januarja prestopil v Arsenal, da se pripravi na nastope v angleški izbrani vrsti.

David Beckham bo januarja treniral z moštvom Arsenala.
David Beckham bo januarja treniral z moštvom Arsenala. FOTO: Reuters

Angleški zvezdnik David Beckham, član losangeleškega moštva Galaxy, je našel dobro rešitev, kako se ustrezno pripraviti za igranje v dresu angleške nogometne reprezentance. Beckham naj bi se za februarsko tekmo domače izbrane vrste proti Švici pripravljal v vrstah angleškega prvoligaša Arsenala. Trener topničarjev Arsene Wenger je razkril nepričakovan dogovor, po katerem naj bi se nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda moštvu na treningih pridružil januarja 2008.

"Mi mu bomo le pomagali do dobre pripravljenosti za novo sezono," je v petek potrdil Wenger v pripravljalnem centru Arsenala London Colney za radijsko postajo BBC Radio 5 Live in dodal: "Beckham naj bi se nam pridružil januarja prihodnje leto, vendar se o tem še nismo natančno dogovorili."

Beckham se bo namreč moral, če še želi nastopati za angleško reprezentanco - ta je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2008 v Avstriji in Švici precej klavrno končala, saj se ji ni uspelo uvrstiti na Euro -, najprej dokazati novemu selektorju Fabiu Capellu, ki bo prvič na angleško klop sedel 6. februarja 2008, ko bo Anglija na novem Wembleyju gostila Švico.

Beckhamu, ki je pod taktirko Capella igral že pri madridskem Realu, manjka le še en reprezentančni nastop, da doseže jubilejno 100. tekmo v angleškem dresu. "Do zdaj je 32-letni Beckham zbral 99 nastopov in upam, da mu jih bo uspelo tudi 100, če ne 120. A pri teh letih mora biti v odlični pripravljenosti," je še dejal Wenger in ob tem zavrnil vsa namigovanja, da naj bi angleški zvezdnik nastopal za Arsenal v angleškem prvenstvu: "Pridružil se nam bo zgolj zato, da se bo ustrezno pripravil na novo sezono."

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AlmiraDurmishi
17. 07. 2008 12.13
kaj potem ne bo več igral za La al kaj
AlmiraDurmishi
17. 07. 2008 12.11
ma jaa kaj še..
neznan13@gmail.com
22. 12. 2007 14.13
js sm se pa že kr navadu, se mi je zdel da je en haklc not...
rok.cesnovar@siol.net
22. 12. 2007 13.45
Kero zavajanje spet na 24ur.com, na prvi strani piše da bo prestopil v Arsenal