MotoGP

Rossi postal stric, Luca Marini se je razveselil hčerke

Urbino, 13. 10. 2024 16.53 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanski dirkač razreda motoGP Luca Marini je prek družbenih omrežjih sporočil, da je postal očka. Njegova žena Marta Vincenzi je povila hčerko, ki sliši na ime Angelina Luce. Novopečena starša sta s sledilci delila tudi prve fotografije s prvorojenko.

Dirkač Repsol Honde Luca Marini je na družbenih omrežjih s sledilci delil veselo novico, da sta skupaj z Marto Vincenzi dobila hčerko, ki sta jo poimenovala Angelina Luce.

"Angelina Luce Marini, 12. oktober 2024. Brez besed. Popolna si. Nikoli si nisva mislila, da bova občutila tako veliko ljubezen," sta na družbenem omrežju prve fotografije s hčerko komentirala novopečena starša.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Jočem. Dobrodošla, tetina ljubezen. Komaj čakam, da jo spoznam," je pod objavo zapisala Francesca Sofia Novello, žena Marinijevega polbrata Valentina Rossija, ki je z rojstvom male Angeline postal stric. 

Dirkaškemu kolegu so prek družbenih omrežij med drugim čestitali tudi Francesco Bagnaia, Joan Mir, Dani Pedrosa, Takaaki Nakagami, Miguel Oliveira in Fabio di Giannantonio.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da bosta postala starša, sta zakonca Marini sporočila že 20. aprila, mesec dni kasneje pa sta razkrila, da pričakujeta deklico. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anion6anion
13. 10. 2024 18.53
+0
Polbrat od naše sestrične je tud dobil dečka. Zakaj ne objavite novice