MotoGP

Quartararo: Delamo korak naprej in dva nazaj

Tokio, 24. 10. 2023 16.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Fabio Quartararo tudi v tekoči sezoni doživlja kalvarijo na Yamahi. V dosedanjem delu prvenstva v motoGP, do konca so še štirje dirkaški vikendi, je dosegel 134 točk in zaseda, za nekdanjega svetovnega prvaka, skromno deseto mesto. Na zadnji dirki, šlo je za VN Avstralije, je na osrednji preizkušnji dirkaškega vikenda na Phillippe Islandu osvojil skromno štirinajsto mesto. Konec tedna je na vrsti nova dirka, šlo bo za VN Tajske.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Bagnaia: Na Tajskem in v Maleziji sem bil vselej med najboljšimi
    02:10
    Iz 24UR: Bagnaia: Na Tajskem in v Maleziji sem bil vselej med najboljšimi
  • Iz 24UR: Razmere za dirkanje prenevarne
    01:56
    Iz 24UR: Razmere za dirkanje prenevarne
  • Vrhunci razreda kot2 na VN Avstralije
    00:11
    Vrhunci razreda kot2 na VN Avstralije
  • Vrhunci sobotnega dogajanja na Phillip Islandu
    01:41
    Vrhunci sobotnega dogajanja na Phillip Islandu
  • Vrhunci osrednje dirke razreda motoGP na VN Avstralije
    03:45
    Vrhunci osrednje dirke razreda motoGP na VN Avstralije

Spomnimo, zadnji dirkaški vikend v Avstraliji so organizatorji izpeljali le glavno dirko, sprintersko pa zaradi slabega vremena odpovedali, je bil v znaku Francoza Johanna Zarcoja, ki je sploh prvič v karieri slavil na dirki kraljevega razreda motoGP. Fabio Quartararo, nekdanji prvak razreda motoGP, je taval v ozadju in osvojil 14. mesto ter na svoj konto dodal piškavi dve točki. V pogovoru za italijanski športni časnik Corriere Dello Sport je 24-letni Francoz izliv ves svoj gnev. "Naša težava je v tem, da vedno, ko pomislimo, da smo napredovali, se izkaže, da je prav nasprotno," je iz prve izstrelil Quartararo in skušal biti še bolj  slikovit v svoji izjavi ... 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vsakič, ko naredimo korak naprej, sledita dva nazaj. In nato sploh nismo na začetku, pač pa vedno bolj zadaj," je italijanskemu športnemu časniku zaupal Francoz, ki je v Avstraliji osvojil klavrno 14. mesto, trenutno pa nekdanji motociklistični prvak kraljevega razreda drži deseto mesto v skupni razvrstitvi. "Naš dirkalnik nikoli ni bil med najmočnejšimi, imel pa je druge prednosti, predvsem kar se tiče manevriranja, oziroma lahkotnosti v ovinkih," je dejal Quartararo, ki se zaveda, da prihaja na prizorišče, kjer je lani "izgubil" prvenstvo. 

Fabio Quartararo
Fabio Quartararo FOTO: AP

"Če je bilo to manevriranje prednost, sedaj ni več. Dirkalnik ni le počasen na ravnini, temveč tudi ni več med najhitrejšimi v ovinkih. Slabo spoznanje pred zaključkom sezone, kjer želim močno popraviti vtis. Tudi na Tajskem želim biti v ospredju. Lanski razplet me pri tem ne bo oviral, saj ne pričakujem repov lanske dirke," je bil brez dlake na jeziku Quartararo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Letošnja sezona je za v pozabo. Nihče ni pričakoval, da bomo tako nekonkurenčni in s tolikšnimi težavami. A vse to bom skušal odmisliti in na zadnjih štirih dirkah bom naredil vse za dober rezultat," je zaključil Fabio Quartararo.

  • 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Luigi Taveri II.
26. 10. 2023 18.32
-7
Gospod Night , kakšen je pa potem pravi prevod italijanske besede Pagliaccio . Meni na prevajalniku googla meče ven Rossi ?
VR tak Urbin sin
26. 10. 2023 17.44
-8
Rumena horda je izraz, ki sem ga prvič zasledil v članku na tem portalu, torej boste za prevajanje morali spet urgirati na uredništvo in jim znova sra-ti po glavi
VR tak Urbin sin
26. 10. 2023 17.46
-8
Tisto kar so pa italijanski športni novinarji za navijače Valentina Rossija napisali v italijanskih medijih pa tle teh besed ne smemo niti omenjati...
VR tak Urbin sin
26. 10. 2023 18.19
-8
Po mojem tudi giallo niso prevedli pravilno... Luganski Bernard Gui bo držalo ?
Night fly
26. 10. 2023 15.15
+7
Kot tudi se eno pojasnilo "medalji ". Omenil ste oznako "rumene horde" .Naj vam bo jasno ,da si vi lahko privoscite prevode Googla , ki vam bo to tocno tako napisal -prevedel . Toda naziv horda ima v ital .jeziku zelo barvito razlago . Ko vi to napisete v slovenscini , je to jasen znak ,da zelite nekoga prizadeti ...... mene sigurno ne ,vseeno pa cutim potrebo ,da vam to napisem . Npr. Italijani za pleh godbo uporabljajo naziv -oznako -banda . Ce na primer en Slovenec zeli prevesti en stavek ,v katerem slisi naziv banda , mu ni jasno ,ker vidi na primer en video glasbene povorke , ki gre skozi vas v narodnih nosah in igra poskocnice . Slovenc bo rekel ,uf , to je banda ,torej so glasbeniki -banditi . Sopomenk v ital. jeziku je na milione , tu vas moram spet spomniti na castitljivega Umberta Eca ,s katerim ste zadnji opletali neuspesno , ker je njegova semantika deveta dezela za vas , kot sem razumel iz vasega prispevka . Ali ce poenostavim , napisite za nas rumene enostavno besedo ,da smo bandi......i .Tako boste pri sebi dosegel vrhunec uzitkov , mi Rumeni , bomo spili na vse to se en kozarec vinca ,ali vode ,ali cesarkoli . Je ta spis za vas pretezak ? Upam da ne in vam ne bo kratil spanca. Jutri je nov dan , novi izzivi ,nove dirke , novi uspehi .
Jezdimir
26. 10. 2023 15.27
+8
Lažnivc ni toliko razgledan da bi dojel, če smo realni...hehehe
Night fly
26. 10. 2023 16.02
+8
Dam ti prav ,ker bi se omenjeni drugace obnasal ,oz. pisal . !!!
Night fly
26. 10. 2023 16.04
+8
Ce Mm ne bo serijsko zmagoval z Ducatijem ,ki je najboljsi motor ,potem je najbolje ,da obesi celado v garazi in gre crtat njegovo dekle ,ce bo se z njim .
Jezdimir
26. 10. 2023 19.29
+8
Markec bo moral v kratkem čelado obesit na klin, se pa bojim da bo dekle obesila njega na klin...hehehe
Night fly
26. 10. 2023 15.03
+7
Pa se nekaj za "medaljo" ........... sami lahko ugotovite kdo od nas iz "rumene horde" je bil blokiran , in kdo od nasih oponentov z drugega brega si je moral omisliti nov ID ,torej iz vase plaze . Naj dodam ,,,"medalja" , da si sam v zivljenju se nisem ,in si ne bom privoscil spusta na nizjo podlo raven ,da bi skonstruiral ,napisal in objavil tekste ,ki niso v sintoniji z mojim zivljenskim credom ........... torej ,pisite glavnemu redniku tega medija za pojasnilo ,ce so bili potvorjeni teksti , s katerimi si zdaj lizete rane res produkt moje objave . Veste ,tako nizko ,da bi sebi in drugim lagal pa se nisem padel . Tudi ne bom nikoli . Kar imam za povedati ,to napisem in vam porinem pred nos . Ostalo ,tisto kar omenjate ,pa je najbrz domena drugih podlezev in me ne zanima .
VR tak Urbin sin
26. 10. 2023 17.49
-6
Možno je tudi precej verjetna razlaga ,da ste se streznil in ko ste videl , da rešitve oziroma popravka ni mogoče narediti, je tudi kraja ID prišla, seveda namišljena .....bolj prav kot motor, ki ga nimate
Night fly
26. 10. 2023 14.57
+7
Naj samo omenim po eni strani sokanten prestop " markota skace" na Ducati . Prvic , s tem korakom je zakasnil vsaj nekaj let , priblizno 4 leta ,po moji oceni. Ce bi to storil takrat , ko so bili njegovi planeti se vsi poravnani , in bi presedlal na bilokateri motor ,bi mu pel slavo , ali vsaj korajzo . Toda ne . Kar nekaj let sem eden redkih pisal , da nima jajc prestopiti ,torej ostaja kot ena kura ,ki greje zlata jajca . Toda ....glej ,glej , planeti so iztirili ,tako kot je tudi on sam iztiril iz piste (nestetokrat) in si pridelal zlom -poskodbo . Honda ga je ujckala se 4 sezone v upanju ,da bo ta dirkac le pokazal malo japonske pripadnosti samurajev in iz tezav pomagal spraviti motor k ponovnemu uspehu . Ena stran medalje ....forumas kar naprej ponavlja ,da je MM neprecenljivi ambasador Honde ....se vedno . A res ? Mislim ,da temu ni tako . DRugic , stevilni opazovalci in osebe ,ki so znotraj paddockov so danes krepko preseneceni nad to potezo Markota skace . Dirkasko gledano to razumejo kot metanje puske v koruzo , in osedlanje novega motorja , ki ima vse atribute zmagovalne personalitete -Ducatija . Tako Marko skace dobiva oznako oportunista , ki svojo enoto zapusca v tezkih trenutkih in se pridruzuje nekomu ,ki ima superlativno "orozje" v prvenstvu ,oz. orodje ,s katerim je mozno zmagovati ....kar kazejo razlicni dirkaci Ducatijevega bazena . Torej , cigav ambasador je MM ? Mislim,da kar sam sebi , ceprav uradno ne bo dobil placanega truda od Ducatija . No ,da ne pozabim na Rossija , je tudi on pocel podobne stvari ? Ne , Vale je dobival stevilne ponudbe od vseh mostev ,in se je odlocal po svojem srcu in dusi ,to pa zato ,ker je v njegovi karieri na prvem mestu motociklizem in uzivanje v dirkah . Ni edini . Mislim ,da je vecina dirkacev taksnih .
Samo navijač
26. 10. 2023 09.10
-10
Komentar o Fabiu, ampak ne ,bolniki si ne morejo pomagat da nebi omenli VElIKEGA MN. In prav je tako je pa bil daleč najboljši in pa kar je še lepse sledi druga runda.
Jezdimir....hehehe
26. 10. 2023 11.37
+7
Če bi prebral bonton ne bi puščal take zmazke, upam da uredniki opazijo. Sicer pa Nadia že joka, nikoli si ne bo odpustila da je zamenjala mlad perspektiven kader za enega najslabših dirkačev zadnjih let.
Luigi Taveri II.
26. 10. 2023 12.23
-10
Jezdimir....hehehe
26. 10. 2023 13.30
+11
Pišče kako te ni sram, v življenju ne počneš drugega kot cele dneve širiš laži in provociraš, nekulturnež brezobrazen!
Jezdimir
26. 10. 2023 15.33
+7
Na žalost smo priča brezsramnim nekulturnim posameznikom, ki dnevno onesnažuje portal, ne zavedajo se da se še najbolj iz sebe norčujejo, upam da uredniki končno spregledajo...hehehe
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 21.17
-11
Še zmeraj pa velja, da je Marko skače odšel z najboljšega motorja v 4. ekipo Ducatija ?
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 21.14
-9
Night fly NI kupoval moje ulice, ponavljam NI kupoval moje ulice z mano vred in trdil, da IMA motor. To je verjetno naredil njegov sledilec , občudovalec mimo njegove vednosti ...Mogoče Vi res ne bi napisali takšne stavčne kompozicije za katero je jasno , da ste v trenutku oddaje obsojeni na dokončni poraz vendarle pa Night fly morate imeti na umu, da mi ne vemo za vsak komentar v kakšnem stanju ga Vi napišete in oddate.
Night fly
25. 10. 2023 19.58
+9
Prava stran medalje 25.10.2023, 17:55:47 -2 NIGHT FLY /////19.10.2023, 12:02:12////// Kalimero z nepravo medaljo ..... smete komentirati dogajanje v motogp in vse, kar sodi k aktualnemu članku, ne pa da se iz dneva v dan obregate ob moje motorje. Veste kaj? Če hočem, kupim vso vašo ulico z vami vred. Stavite?......".************************** skoda ,da niste ,ali pa ste vedel za to , da taksne stavcne kompozicije jaz ne bi nikoli napisal . Torej , se enkrat ----moj ID je bil ukraden , tudi sam se bil zelo zacuden nad tem , tisti dan sploh nisem bil prisoten na forumu , zato sem dan kasneje urgiral pri glavnem urednistvu medija in vseh ,ki so za to odgovorni . Dobil sem odgovor in zagotovilo ,da so ,oz.bodo vse potvorjene komentarje uzurpatorja , ki si je to privoscil v nekaj letih 3 x ,izbrisali ,njega pa blokirali . Medalja ,,se niste nikdar vpraal ,zakaj si nekateri vasi sopotniki tako na prekleto hitro menjujejo svoje ID -je ? To ni obtozba ,je pa utemeljen sum . Ergo , zaenkrat naj bo tako , naslednjic , se bo pa s tem ukvarjala policija ,tozilstvo in NPU ,ce sem prav razumel to institucijo . ..in jasno odvetniki . Vdor ,kopiranje , izkoriscanje lazne identitete je kaznivo dejanje . Tudi ta kraja ni v cast mediju ,ki bi moral imeti visoko profesionalno progr. opremo ,ki tega sploh ne bi smela dopuscati . To sem pisal tudi glav . in odg .uredniku v vednost . .....s pripisom ,da ta kraja ni tako enostavna in ima lahko usodne ter daljnosezne posledice. Kot pa zdaj vidim , medij ni izbrisal laznih prispevkov . Zakaj , ne vem .
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 20.56
-11
Če je "napadal" mene je nekdo iz vaših vrst.....Potem lahko tudi potrdiva , da so tudi vsa natolcevanja o tem , da pa vendarle imate motor jalova, da imate ljubleno osebo in da v Somborju niste bil cinkator oz. četni pisar
Night fly
25. 10. 2023 19.46
+10
Da ne zgresim v percepciji njegovih (MM) pocetij ,sem se o vsem tem kar nekaj let trudil prebrati , poslusati stotine razlag in mnenj vseh relevantnih oseb ,ki moto dirke poznajo bolje kot sami sebe zato ,da se prepricam v ta prav . . Kar je pocel ve tudi sam Markec , ki ga ta stvar z Rossijem se na veliko muci tudi dan-danes .....o ja ,brez skrbi...sledite medijem . Ce bi vi -medalja bral veliko tuje literature oz .medijev , bi to opazko lahko zaznal .Pa je ne ,ker bi s tem izgubil svoje orodje za blatenje "rumenih hord " ,kot nas oznacujete . Naj vam dam se roko ? Ne ,prej klofuto , ponavadi napisem ----virtualno klofuto ,ceprav mi Dolenjci ljudi ne klofutamo , ker ne pomaga . Zato je bolje uporabiti pest . ......ampak tu smo bolj prijazni ljudje ,a ne ,zato naj bo kar ena virtualna klofutka . ........samo vprasam , ste se ze izucili v kulturi pitja vinca , da ne boste kar naprej najedali tu gor ? Prijeten vecer ob kozarcu rujnega vam zeli clan Rumene hor..... pardon ,,,,,Posadke .!!
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 20.59
-9
Rumena horda ni moj izraz ampak "strokovni izraz" športnih novinarjev, ki se jim je nakazal sam po sebi po obnašanju po Misanu 2016 in sem sem ga jaz le povzel. Kar se pa tiče klofut...Vas bi še Gandhi pretegnil okoli ušes ampak to je že druga zgodba
Jezdimir....hehehe
26. 10. 2023 11.39
+9
Pišče, misliš da si smešen, v bistvu pa samo potrjuješ kašen prostak si.
Night fly
25. 10. 2023 19.40
+10
Svetujem raznim "medaljam" , mart´ń -atorjem in njihovim ´kolegom´ , da se prej prepricajo Kaj kdo napise , preden mu prilepijo avtorstvo zapisa . Medalja ......et consortes ,,,, lazete na veliko , izmisljate si neobstojece stvari . A ste res tako na psu ,da ne premorete toliko zdrave pameti , korektnosti in olike ,da bi se lahko enakovredno kosali z ostalimi forumasi tu na tej strani ? Ko preberem ,pa se to redko ,vas prispevek ,mi vedno pride na misel .....le kaksna oseba je ta clovek ? Si mar res zasluzi kaksno drugo oznako kot na primer podrepnik ? Vsi ,ki so prisotni na tem forumu dobro vedo kaj vse sem napisal do sedaj o MM , se posebno od sezone 2015 naprej . Kot prvo ,sem zelo na siroko opisal njegovo dirkanje ,nacin voznje ....etc ,,,in tudi dodal oznako,da je odlicen dirkac . Tu pa se kmalu vse ustavi pri njemu . Gre za mojo zivljensko filozofijo korektnosti ,postenosti ,spostovanja drugih ,se posebno v sportu . Bil sem sportnik , torej tekmoval proti sebi , zase ,in proti drugim ......toda dovolim si reci in napisati ,da sem tekmoval tudi za druge ..............verjetno tega ne boste "zastopu" ,ker mora imeti clovek v sebi cut percepcije kaj to pomeni . Iz tega izhajam,da je MM v sezoni 2015 , in se samo v tej ,ampak tudi prej in potem naredil veliko potez , ki ne priticejo sportniku ,ki si zeli osvojiti Olimp . Zame je MM ad acta .
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 21.07
-10
Se veda spoštujemo vaše mnenje in bi ga še bolj, če bi se skladalo z odločitvijo CAS-a, kdo je tisti , ki je bil prgav in ki je kršil pravila tekmovanja. Si mar res zato zasluzi kaksno drugo oznako kot na primer klovn ? Mogoče, jaz tudi proti pajacu nisem imel nič proti. To je moje osebno mnenje , vaše pa je tako kakor je in to je OK, ker midva loleka si lahko razlagava kakor hočeva, CAS pa si tega ne more privoščiti. Razumeste razliko?
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 18.45
-9
Bo MM93, ki ga poznamo kot do zdaj edinega ambasadorja motogp dirkal zastonj? Je to še edina stvar, ki gentlemena še loči od izvirnega dirkača, potem ko so nam dokazali, da ne utaja davkov, kot jih je Valentino Rossi?
Jezdimir
25. 10. 2023 18.25
+11
Fabio ima srečo da ga Yamaha še ni postavila pred vrata, najbrž tudi ni še dojel da so mladci prehitri zanj in ni vsega kriva Yamaha. Mu bo pa jasno naslednjo sezono ko bo lahko le nemo opazoval kako se Markec še kar plazi iz peska...da tudi Ducati ni vsemogočen, če ni znanja in seveda pirhov, ki jih v primerjavi z mladci praktično nimata, če smo realni...hehehe
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 18.36
-12
Je pa zato dojel gospod iz Švice, ko kupuje nepremičnine in stavi vse povprek. Zdaj čakamo spet na kratko obdobje, ko bo na Valentina prisegal, da nima motorja, ker ga je strah vožnje
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 18.13
-10
Srčne navijače motogp in tudi lastnike ulic je presenetil manever Marca Marqueza , ko je samo želel izpolniti dolgoletne italijanske želje in sanje gospe Padovani. To je gentleman...
Luigi Taveri II.
25. 10. 2023 18.07
-12
Zanimivo je ,da se imajo za najbolj kompetentne pri komentarjih motogp tisti, ki trdijo da imajo motor in da ga nimajo, kar je v Švici sicer dovoljeno je pa vseeno čudno .
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 17.55
-10
NIGHT FLY /////19.10.2023, 12:02:12////// Kalimero z nepravo medaljo ..... smete komentirati dogajanje v motogp in vse, kar sodi k aktualnemu članku, ne pa da se iz dneva v dan obregate ob moje motorje. Veste kaj? Če hočem, kupim vso vašo ulico z vami vred. Stavite?......".
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 17.58
-10
In čakam ...na ponudbo za ulico...... in znesek za stavo, ki sem jo z veseljem sprejel dve sekundi po izzivu napihnjene žabe
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 17.45
-11
Za Marca Marqueza si pa nisem mislil, da ima jajca kot biljardni kugli, na kar nas je se veda sicer ves čas opozarjal zbiralec ulic, ko je dvomil, da bo šel z najboljšega motorja v karavani.
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 17.41
-10
Tomoslaura pa še eden , ki nima zgodovine kot Night fly...Več ni treba povedati...
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 18.01
+11
Če bi se ti koleščki v pravo stran vrteli bi te skrbelo za lastno zgodovino, tako pa je kot je, še sreča zate da neumnost ne boli.
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 18.08
-12
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 18.12
+11
VR tak Urbin sin
25. 10. 2023 18.16
-11
Jezdimir
25. 10. 2023 18.26
+11
Daj Lažnivc spelji itak da nisi dorasel...hehehe
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 18.41
+9
Jezdimir
25. 10. 2023 21.55
+9
Hahaha, strah ima velike oči in po navadi polne hlače...hehehe
Luigi Taveri II.
26. 10. 2023 12.28
-9
To je tudi eden od dveh vzrokov gospoda Night fly-ja , da nima več motorja
Night fly
25. 10. 2023 15.53
+12
Fabio ,,,,,, en dirkac je iz svoje neuspele serije sezon (stirih), ze naredil Sago o Polomiji Japonske firme , ki mu ni bila sposobna zagotoviti zmagovalnega ,jaz mu pravim -stratosferskega motorja , ki ga je uporabljal (nadaljeval) od 2013 naprej . Sam , se strinjam z veliko vecino poznavalcev in strokovnih delavcev na tem podrocju ,da je bila polna asistenca Markezu v teh 4 sezonah nemogoca ,zato okrnjena ze zaradi tega , ker je MM vecino dirk pavziral . Vsi vemo ,da je to sport , ki zahteva promptne izboljsave dirkalnikov , s tem pa tudi elektronike in povezanih delov bolida -dirkalnika . Casi so se spremenili ,ko so bili dirkalniki za eno sezono vec ali manj nespremenjeni . Zdaj se stvari dogajajo iz dirke v dirko , pa se vmes je treba spreminjati mapature ....etc . In tale Spaniard , ki misli ,da je edini talentiran dirkac tega stoletja ni zadovoljen z neizmerno pozrtvovalnostjo Japoncev pri delu . Zato jim je prilimal ,ali vsaj poskusil prilimati pecat krivde za svoje neuspehe . Zame je to nesprejemljivo . Krivdo naj si prilepi sebi na celo ali hrbet . Tako ali tako sedlo v Gresiniju se vedno ni 100 % Markecovo . Se vedno visi Damoklejev mec nad kvadratkom ,kjer se bo podpisal sef Ducatija . Bomo videli . In kot je zdaj pricurljalo ven ,bo ? MM vozil sezono 2024 zastonj ,brez 1 € .
Night fly
25. 10. 2023 15.54
+11
....za Fabia pa .... uporabljaj malo vec diplomacije in izbranih besed do svojih sefov in osebja v garazi . Si odlicen voznik , toda o usodi te garaze odlocajo drugi ,pa tudi o tvoji usodi na tem sedlu .
Kaktus-x
25. 10. 2023 17.21
+12
VR46 je bil leta 2021 star 41 let, če bo šlo tako naprej Kilavi93 pri teh letih ne bo v stanju niti invalidskega vozička obvladat, toliko o sramoti.
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 18.06
+10
Gospod Martinator prosim preberi svoj komentar za seboj, čemu toliko nepotrebnega gnusa? Mar je kolega zgoraj res pisal da komu privošči voziček? Bodi toliko človek pa vzemi nazaj še predno on vidi tvoje neutemeljene obtožbe. Upam da ne obtožuješ zlonamerno?
Jezdimir
25. 10. 2023 18.29
+10
Še nisi dojel da podrepnikom ni pomoči, žlehtnoba jih še kar razjeda...hehehe
Jezdimir
25. 10. 2023 21.54
+10
Korl, strah ima velike oči in po navadi polne hlače...hehehe
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 13.15
+21
Milo rečeno sem razočaran ko odprem to stran, sam sem pred leti rad delil mnenja tako z isto mislečimi kot tudi ostalimi, me je pa vse minilo še kaj napisat ob natolcevanju enih in istih osebkov s po več profili, ki jih mimo grede stalno menjajo, nalagajo pa nepovezane in globoko neprimerne, največkrat žaljive komentarje brez vsake veze s tematiko v člankih, tako da gre človeku na bruhanje ko to bere. Sam sem bil vsa leta naklonjen št. 93, sem si pa že pred nekaj leti priznal da je prišla nova generacija hitrejših dirkačev in tu ni več kaj filozofirat, ne pride mi na pamet da bi sedaj trosil laži in s tem žalil Rossija samo zato ker mu Marc ni bil kos, kot to počne Martinator, Prava stran medalje pa še kdo in to vsak z nešteto vzdevki, skratka za bruhat koliko negativne energije sproščajo za prazen nič, brez vsakega haska, samo zato da zdravijo svoje komplekse, res škoda da nihče ne ukrepa.
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 14.00
+17
Ne mislim s teboj diskutirat, niti nisem noben rumenjak, tako ti naslavljaj svoje domače, če ti dovolijo. In nisem oporekal Marcovim naslovom, je pa jasno da uspehov Rossija nikoli ne bo dosegel, sploh če mu to ni uspel s Hondo, ki je od nekdaj veljala za pojem v motoGPju, naslednje leto pa je jasno da nima nobenih možnosti ob še šestih odličnih dirkačih na enakem materialu, ne pozabi da imajo možnosti tudi Aprilije, Honde in KTMji tako da prihrani otročje napovedi za otroke v vrtcu, še oni ne verjamem da ti bodo verjeli.
Jezdimir..hehehe
25. 10. 2023 14.20
+16
Martinator, nobeni Lauri me ni potrebno prenašat! Da ne poznaš mopeda Tomos Laure pove vse koliko se sploh spoznaš na motorje, kot vse kaže si tukaj izključno iz podlih namenov.
Night fly
25. 10. 2023 15.39
+11
tomoslaura ,,, dobro ste napisal ,sam bi rad samo dodal , da popolnoma podpiram korektno in spostljivo pisanje , objavljanje mnenj . Vendar je to prakticno nemogoce ,ker se tak nacin ne obnese . To lahko vidi vsakdo . Priznam ,da sem rokavice spostljivega "obcevanja" na tej strani ze zdavnaj postavil v kot ,ker se nekateri posluzujejo osebnih napadov , dejstva in dokazi ,ki jih predstavljamo ,pa za njih ne veljajo , ceprav preneseni in prevedeni iz originalnih virov . Vsi mi vemo ,da si tile ,sam jih imenujem -kalimeri - da potem ni dvomov o komu je govora , z vsemi nacini in verbalnim nasiljem prizadevajo odstraniti cim vec njihovih oponentov s te strani . Govorim zase, pri meni so se usteli , ker sam nisem se nikoli klonil pred nicemer ,se manj pred komurkoli . In to jih neizmerno boli . Ali po domace , sem jin velik trn v njihovi samozavesti . Zakaj ? Zato ,ker spremljam stvari koliko mi cas dopusca in jim tu na tem forumu te iste stvari ,dogodke ,informacije tudi "predstavim" ,z vsemi dokazi in atributi . Tega pa jasno ne priznavajo , pa cetprav so to same resnice in dokazljivi podatki . Toliko o kalimerih .
Night fly
25. 10. 2023 15.40
+10
.......................se to , ko jim nekdo predoci konkretne podatke ,ki so realni in verificirani ,ter neizpodbitni , se kalimeri lotijo zalitev na osebni ravni .To pa znajo .....priznam .