MotoGP

Prosti trening vseh razredov pred VN Japonske

Motegi, 03. 10. 2024 23.47 | Posodobljeno pred 3 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Motociklistična sezona dosega vrelišče. Do konca je ostalo še pet dirk, med njimi tudi VN Japonske v Motegiju, ki se uradno začenja s prostim treningom vseh razredov. Prenos petkovega dogajanja na VOYO.

MotoGP – VN Japonske
MotoGP – VN Japonske FOTO: VOYO

Spomnimo, pred nekaj dnevi je VN Indonezije dobil Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Indonezije, 15. dirke v sezoni motociklističnega svetovnega prvenstva v motoGP. Z zmago na 15. dirki v sezoni motociklističnega svetovnega prvenstva v motoGP je še povečal vodstvo pred izzivalci v seštevku svetovnega prvenstva. Na drugo mesto se je uvrstil Pedro Acosta (GasGas-Tech3), tretje mesto je osvojil Francesco Bagnaia (Ducati), ki ostaja na drugem mestu v skupni razvrstitvi.

Dogajanje se (je) bo v japonskem Motegiju začelo ob 3.45 po našem času s prvim treningom razreda motoGP, ob 8.00 sledi še drugi. Sobotne kvalifikacije se bodo odvile ob 3.50, ob 8.00 sledi sprinterska dirka. Osrednja preizkušnja elitnega razreda pa bo na sporedu v nedeljo ob 7.00. Dirkaško akcijo boste lahko spremljali na VOYO in Kanalu A.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
VN Japonske
VN Japonske FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.