MotoGP

Pri Suzukiju zadovoljni z napredkom Bautiste

Chemnitz, 18. 07. 2011 10.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Španski motociklist Alvaro Bautista (Suzuki) je preizkušnjo razreda motoGP za Veliko nagrado Nemčije končal na 7. mestu, s čimer so vodilni predstavniki ekipe s šefom Paulom Denningom na čelu nadvse zadovoljni.

"Menim, da je za nami uspešen dirkaški vikend na Sachsenringu. Steza je bila tradicionalno zahtevna za ekipo Suzuki, oba motorista pa sta dokazala, da iz dirke v dirko napredujeta. Vse skupaj je nedvomno dodatna spodbuda za nas, potem ko začetek sezone ni bil takšen, kot smo si ga želeli," je nemški dirkaški konec tedna ocenil šef ekipe Suzuki Paul Denning.

Alvaro Bautista
Alvaro Bautista FOTO: Reuters

"Potem ko je Alvaro Bautista na koncu jutranjega ogrevanja doživel kar hudo nesrečo, to ni bil dan, ki bi se zanj začel posebej spodbudno. Ne nazadnje nesreča vselej zmoti priprave na dirko. Kljub vsemu se je pravočasno sestavil in izjemo agresivno odpeljal 30 krogov," je nadaljeval Bautistov dirkaški šef in dodal: "Morda bi lahko z boljšim startnim položajem ali malo več sreče v uvodnih krogih naredili še kaj več. Najhitrejši so mu enostavno pobegnili."

Novo priložnost za dokazovanje bo imel že konec tedna, ko bo karavana razreda motoGP nastopila na dirki za Veliko nagrado ZDA v Laguni Seci.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Darth-Vader
18. 07. 2011 16.42
bi res moral it na suzuki...
Borut Kopina
18. 07. 2011 13.05
še 46-tko v suzuki,da bojo top 3 ekipe
KennyJR
18. 07. 2011 11.08
Menim, da je za nami uspešen dirkaški vikend na Sachsenringu. Steza je bila tradicionalno zahtevna za ekipo Suzuki, oba motorista pa sta dokazala, da iz dirke v dirko napredujeta. katera dva OBA motorista sta to? drugače pa res dobra dirka bautiste, zjutraj na ogrevanju je bil 4. kljub temu da je padel, lahko bi bil še boljši če nebi... tudi na dirki mislim da je imel potencial da bi se v cilj pripeljal s skupinico do 4-6... škoda ker je zjutraj padel in ker je bil takoj po štartu nekaj zadaj in ni več imel stika z najboljšimi... v laguni je nova priložnost in verjamem, da bi suzuki tam lahko še boljši ;)
Darth-Vader
18. 07. 2011 10.56
eden izmed boljših voznikov učeraj oz voznik ki je pokazal učeraj zelo veliko! Sm bu kar malo presenečen ko sm ga gledu kako se je boril z obema tovarniškima Dukatitema...