MotoGP

Pedrosa po padcu brez hujših poškodb

Mugello, 01. 06. 2009 12.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dani Pedrosa verjame, da se pri padcu na nedeljski dirki za Veliko nagrado Italijo ni poškodoval in pričakuje, da bo čez štirinajst dni lahko nastopil pred domačimi navijači v Barceloni.

Pedrosa je v Mugellu dirkal v hudih bolečinah.
Pedrosa je v Mugellu dirkal v hudih bolečinah. FOTO: Reuters

Dani Pedrosa si je v soboto v Mugellu poškodoval desni kolk, kar mu je oteževalo delo pretekli konec tedna. Po padcu na dirki so mu grozile nadaljnje poškodbe. Čeprav je bil v vidno hudih bolečinah, saj je obležal na izletni coni, jo je Španec odnesel brez poškodb. "Težko rečem karkoli pozitivnega, a vesel sem, da se nisem ob padcu še huje poškodoval. Želim, da me moji zdravniki še enkrat pregledajo, nato pa si bom privoščil malce počitka, saj sem zelo utrujen. Naslednja preizkušnja je moja domača dirka in upam, da bom lahko nastopil v dobri pripravljenosti."

Španec upa, da bo čez dva tedna v Barceloni pred svojimi navijači dobro pripravljen.
Španec upa, da bo čez dva tedna v Barceloni pred svojimi navijači dobro pripravljen. FOTO: Reuters

Pravi še, da so bile razmere na dirki izjemno zahtevne. "Za menoj je slab konec tedna, padec pa je bil le pika na i. Zaradi težav z desno nogo so mi dali protibolečinske injekcije, da sem sploh lahko dirkal, a vseeno me je zelo bolelo, zato nisem mogel dirkati s polno hitrostjo."

Pedrosa po peti dirki sezone zaostaja 33 točk za vodilnim Caseyjem Stonerjem.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mihicc
08. 06. 2009 17.56
rooooooosssssiiiii ! ! ! ! 46!!!!!!!!!!!! raztura zmeri
Kolosej6
03. 06. 2009 15.54
rossi gooooooooooooooooo
chiri
01. 06. 2009 17.34
ma ta pedrosa ali ne vidi piste ali mu je ljubše se po pesku valat.Kdor naredi toliko napak pa res ne more biti kandidat za prvaka.
Nejc Zager
01. 06. 2009 15.21
dejmo pedrosa vs honda
HRC
01. 06. 2009 13.15
Upam na čim prejšnjo okrevanje in vrnitev med najbojše :) GOOO HONDAAA !!!!