MotoGP

Pedrosa: Marquez bi za zmago naredil prav vse, Rossi je 'delal' s srcem

Modena, 18. 07. 2024 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
Marko Juvan
Komentarji
182

Dani Pedrosa je eden bolj prepoznavnih dirkačev v motociklističnem svetu v zadnjih 10 do 15 letih. Španec – in tu so v oceni enotni vsi – pa ni dosegel oziroma izkoristil svojega potenciala in ni dosegel vsega, kar bi lahko. V sproščenem pogovoru za italijansko Gazzetto Dello Sport je razkril marsikaj zanimivega. Še najbolj se je "lotil" rojaka Marca Marqueza. Ga pač dobro pozna, saj sta šest let dirkala za isto ekipo. Po poletnem premoru se bo motociklistična sezona nadaljevala 4. avgusta v britanskem Silverstonu.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: 'To drugo mesto je boljše od zmage'
    02:35
    Iz 24UR: 'To drugo mesto je boljše od zmage'
  • Vrhunci dirke motoGP za VN Nemčije
    06:44
    Vrhunci dirke motoGP za VN Nemčije
  • Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Nemčije
    04:43
    Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Nemčije
  • Vrhunci dirke moto3 za VN Nemčije
    02:35
    Vrhunci dirke moto3 za VN Nemčije
  • Intervju s Jorgejem Martinom
    07:34
    Intervju s Jorgejem Martinom

Španec Dani Pedrosa, ki je leta 2018 končal kariero, je leto kasneje začel sodelovati z ekipo KTM, kjer je skrbel za razvoj dirkalnega motocikla avstrijske ekipe. Pedrosa je nato spet sedel na motor v elitnem razredu motoGP. 

Dani Pedrosa je trikratni svetovni prvak, vse naslove pa je osvojil v šibkejših razredih. V tovarniški ekipi Honde v svetovnem prvenstvu je bil Pedrosa od leta 2006, v tem času je zbral 31 zmag na dirkah najvišje ravni.

Na dirki v avstrijskem Spielbergu za VN Štajerske 8. avgusta lani je nastopil kot dirkač s povabilom v ekipi KTM. Zdaj 39-letni nekdanji dirkač, ki v višino meri zgolj 158 centimetrov, je v 13 letih v SP zbral 112 nastopov in 31 zmag, zadnjo dirko pred Spielbergom pa je pred tem vozil pred skoraj 1000 dnevi, oktobra 2018 v Valencii, kjer je bil peti. V izčrpnem in odkritem pogovoru za Gazzetto Dello Sport je priljubljeni Španec razkril marsikaj zanimivega, radovednega novinarja pa je najbolj zanimal čas, ki ga je preživel pri Hondi, predvsem pa odnos z Marcom Marquezom. "Tako bom rekel. Od prvega dne, ko sem prišel v Hondino garažo, sem razmišljal zgolj in samo o ekipi. Lastne ambicije sem potisnil v ozadje in želel zgolj pomagati ekipi k dobrim rezultatom," je sprva dejal Pedrosa, ki je pred leti postal najmlajši svetovni prvak v srednjem razredu 250 ccm. 

"Ko gre za Marca Marqueza, je bila zadeva od prvega dne povsem drugačna. Takoj je dal vedeti, da so osebni interesi pred moštvenimi," je izstrelil nekdaj zelo popularen dirkač, ki je na stezi večkrat pokazal in dokazal viteštvo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Mislim, da je vodstvo Honde takrat naredilo napako, ko mu je od prvega dne dovoljevalo takšno razmišljanje in tudi ravnanje. Sploh ker so takoj postavili pravilo, da bo tisti, ki bo najhitrejši, vodil glavno besedo in se bo ekipa prilagajala bolj ali manj le njemu."  Pedrosa v pogovoru za ugledni italijanski rožnati časnik sporoča, da se Marquez v tem času ni prav nič spremenil, kar kažejo njegove odločitve v zadnjem času ... 

"V Hondi je stkal pomembne vezi. Predvsem kar se tiče človeške osnove. Vem, da se je pri Hondi veliko delalo na tem, a kot kaže so ga premamili osebni interesi in visoke ambicije, ki jim vedno znova sledi. Odločil se je za vrhunski dirkalnik in to postavil pred čustva, oziroma človeške odnose," je prepričan Pedrosa, ki je, tudi na prošnjo radovednega novinarja milanskega časnika, Marqueza primerjal z Valentinom Rossijem ... "Moje mnenje je, da je Vale precej bolj uporabljal srce in čustva pri svojih odločitvah. Zdi se mi, da je bil dirkaški romantik, Marc pa je predvsem neizprosen tekmovalec. Njegova ambicioznost pa že meji na ...," se je le "zaustavil" Pedrosa. 

Dani Pedrosa in Marc Marquez, kos ta bila "manekena" Hionde.
Dani Pedrosa in Marc Marquez, kos ta bila "manekena" Hionde. FOTO: motoGP

Pedrosa: Bil sem šokiran, ko je Marc lani omenjal upokojitev
Še dobro leto nazaj, je osemkratni prvak Marquez celo omenjal možnost konca kariere ... "Milo rečeno sem bil zelo presenečen. Bilo je na Nizozemskem, ko je Marc prvič omenil to možnost. A zdi se mi, da je bolj kot to, zaključeval zgodbo s Hondo in iskal nove možnosti. Njegov selitev v drugo ekipo se je izkazala kot dobra odločitev. Marc je spet konkurenčen za najvišja mesta," je še opazil Pedrosa in za konec pogovora razčlenil in analiziral še nekaj aktualnih razmerij moči v dirkaškem paddocku ... 

Dani Pedrosa
Dani Pedrosa FOTO: motoGP

"Jorge Martin je naredil vse in več in bi si zaslužil sedež pri tovarniškem Ducatiju. Razmišljam, da ni mogel narediti ničesar več. Pa tudi če bi mu uspel še večji čudež, verjetno to ne bi zadostovalo za prihod k rdečim. Mislim, da so se vodilni možje takoj odločili za Marqueza, ko je to postalo realno," je nadaljeval Pedrosa in tudi izpostavil že skorajda "bolno" ambicioznost 30-letnega dirkača iz Cervere. "Ne vem, kakšno orožje je Marquez ubral, da prepriča fante iz Borga Panigaleja, toda roko na srce, uspel mu je veliki met, saj je že v tej sezoni konkurenčen najboljšim. To je kar velik podvig." Perdrosa je prepričan, da prav neomajna ambicioznost Marca Marqueza vodi pri vseh odločitvah. "On bi naredil za zmago prav vse."

Jorge Martin
Jorge Martin FOTO: Profimedia

Pedrosa nikoli docela ni izkoristil svojega potenciala ...
V zgodnejših letih kariere je bil Pedrosa trikrat svetovni prvak: leta 2003 v razredu do 125 ccm, v naslednjih dveh sezonah pa do 250 ccm. Skupno je na motorjih v različnih kategorijah na dirkah SP preživel kar 18 let, zmagal je na 54 dirkah. V motoGP je slavil na 31 preizkušnjah, prvič leta 2006, ko je tudi začel pot v elitni konkurenci. Ima skupno 112 uvrstitev na stopničke v najmočnejšem razredu (v vseh skupaj pa 153), pa tudi 31 najboljših startnih položajev in 44 najhitrejših krogov na dirkah.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (182)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FIRBCA
23. 07. 2024 08.58
-5
Sami strokovnjaki in jokicena tej strani MM je kralj pa naj se otroci v piskovniku lahko prepirate kdo je najboljsi. Duce je naredil pametno potezo, da je zavedel MM ja da je prestopil k Ducetu ce bi stopil k KTM ju nebi duce vec zmagovav to je dejstvo. In prodaja Duceta v Aziji in Indoneziji se je ob prestopu MM ja povecala za 36% in se raste mal berite statistike ne nekaj z prazno glavo opletat.
Jezdimir.....hehehe
23. 07. 2024 11.11
+5
Kralj peska to pa ja...dej zbudi se Markec ni sposoben niti enkrat samkrat zmagat z najboljšim Ducatijem, to samo kaže na to kakšen antitalent je, brez debate...hehehe
FIRBCA
23. 07. 2024 18.53
-5
Jezdimiree.Ko bos odrastel se prijavi za strokovnega svetovalca v GP tam take talente kod si ti rabijo. Kdo ima najvec zmag ja Jezdimirce.
Jezdimir.....hehehe
23. 07. 2024 20.09
+4
Ne gre spregledati da Markec z najboljšim Ducatijem do danes ni zmagal še niti ene dirke, pa vsi vemo da so se mu tudi šenkovala mesta...dejstvo je da je ta šport zanj prezahteven, tako ugotavlja večina uglednih strokovnjakov, brez debate...hehehe
Jezdimir.....hehehe
22. 07. 2024 11.41
+18
Ne gre pozabiti da Markec z najboljšim Ducatijem do danes ni zmagal še niti ene dirke, pa vsi vemo da so se mu tudi šenkovala mesta...dejstvo je da je ta šport zanj prezahteven, tako ugotavlja večina uglednih strokovnjakov, če smo realni...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 20.57
-5
V kasarni v Somborju se pri JLA osebno ne spomnim kakšnega Night fly-ja , niti se ga ne ostali moji sotrpini artilerijci moje klase ...se pa spomnijo leto pred mano enega četnega pisarja , ki so ga klicali "ludi Dolenc " , ki je bil zmeraj idealen za čebe...in ki je uspel poškodovati ameriške samohodke 105 mm z lepim letalskim zvezdastim motorjem 9-ih cilindrov v zadku pri burn out-ih kot F1 ali moto GP , čeprav vemo, da je pista neskončna in celo betonska. Bog pomagaj !
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 14.36
-17
Se spomnimo te ...."Markec pa tako ali tako svete krave honde ne bo nikoli zapustil ,,,,,zdaj po tolikih letih se manj ,ker ga je absolutno strah ,da mu ne uspe . Dajmo ,markec . pokazi iz kaksnega testa si na kaksnem drugem konjkotu ,mislim ,da se s tem strinja siroka mnozica fanov po svetu ......"
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.40
-18
Lahko bi prilepil tudi tole...""...........No ,zdaj ko je tu cistio drugi Markec Markezov sem si rekel ---hudica , pa ja ni menjal sedla in dobil novo ljubezen ....... . sem se zmotil .Nic ne bo s tem . Honda in vsi sponsorji so baje sli na kolena ,da Marko skace ja ostane na Hondici ,oni pa se naprej obracajo dobicke . Navijaci pa ostali spet z dolgimi nosovi ,,,nic ne bo korajzo tega dirkaca . Obsedel je na gvisnem zicu . Pa naj bo tako ....."
Monster_cat
21. 07. 2024 19.04
-16
Nism ziher, da bos dobil odgovor na tole namisljenenega lastnika motorja
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 20.43
-14
Ne bom...zato pa se T3chno ne more dobiti z njim in ostalimi motoristi na dirki v Avstriji....Verjetno ne dobi službenega avta...
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 20.59
-18
Važno edino to, da se hvali s službenim avtom, kar je poprej že večkrat zanikal
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 14.35
-13
"Jaz osebno bi bil cisto nekako sportno zadovoljen in potolazen ,ce bi videl tega dirkaca krotiti se kaksen drug motor , toliko za firbec , drugace pa lahko ostane tudi tam kjer je ----na ´zihr zicu´ ......kjer je navajen , in kjer mu nudijo vse kar potrebuje ...an ne ....." ...................No..... potem pa je Marc Marquez presedlal in flajer obrnil ploščo kot ničkolikokrat že
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 14.17
-15
Spomnimo se odzivov drugih švicarjev, ki so komentirali s srcem ...."O tem, kako je Night fly spodil Calluxa pred leti in kako je bilo lepo , ko Night fly-ja ni bilo...česar se z nostalgijo spominja Deejjaann./////////////////////////////OPOZARJAM vas ,,,,da to laz nemudoma popravite in napisete Resnico . Vi ste najpodlejsa oseba kar sem jo kdaj srecal . O ja , prav sigurno se bomo se srecali tu ali kjerkoli . POZIVAM osebo ,ki je bila registrirana pod ID Callux ,da se javi na tem forumu innapise resnico ,,,samo to .Resnico . Vsi nasi zapisi so registrirani , v hrambi v tej Hisi 24ur .com ,in so dosegljivi . Vas ,osebek ,ki ste to zapisal in objavil ,pa vas je lahko samo sram . Objava take lazi je tezak prestopek ,tega se najbrz zavedate . .....in obenem mislite ,da vam nihce nic ne more ????? A res ? No ...pocakajmo .
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 14.18
-15
Potem pa smo čakali, kot ,čakamo Marinija
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 14.25
-13
Poznamo pingote in njihovo barvo žolča, ko jim pomolimo dejstva pod nos
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 10.15
-18
Valentino Rossi je športnik, ki ga vso občestvo ljubiteljev športov na dveh kolesih pooseblja Lancea Armstronga, z edino razliko da paranoja za razliko od raka ni ozdravljiva
Jezdimir.....hehehe
21. 07. 2024 11.01
+12
Marc Marquez je tudi Španec z romskimi koreninami pa ni nikogar, ki bi rekel ,da ne bi smel dirkati v imenu Španije...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 11.38
-12
Vemo kdo je z romskimi koreninami in da je takšna večina Italijanov iz okrožja Tavullije
Jezdimir.....hehehe
21. 07. 2024 13.24
+14
Lažnivc, laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.20
-13
La žnivc, laž ima kratke noge, pod repniki pa kra tko pamet, brez de bate...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.20
-11
Lažnivc, laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehehe
Kažeta
24. 07. 2024 08.49
+1
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 10.06
-20
Tudi Romano Fenati je poznal vse Rossijeve trike, tiste z brcanjem na pisti je uporabil celo pred mentorjem
Jezdimir.....hehehe
21. 07. 2024 10.09
+18
Lažnivc, laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 11.37
-15
Lažnivc, laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehe
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 09.57
-17
Temna...Rossi je brcal tudi statistke, ko je vedel da ga Media Personality lahko zaluča iz 419. mesta (ne)priljubljenosti v Španiji le še za 7 mest
Jezdimir.....hehehe
21. 07. 2024 10.06
+16
Marc Marquez je tudi Španec z romskimi koreninami pa ni nikogar, ki bi rekel ,da ne bi smel dirkati v imenu Španije...hehehe
Monster_cat
21. 07. 2024 10.16
-15
jrzninahil kaktus je k plesn v kopalnici..nkol se je ne morš čist znebit.
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 09.52
-18
Eni v Švici še ne poznajo vseh Rossijevih trikov...
Monster_cat
21. 07. 2024 09.56
-16
eni imajo Švico na Dolenjskem...mrbit zato
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 10.04
-16
Tisti pijejo cviček in ne neke italijanske brozge
Jezdimir.....hehehe
21. 07. 2024 10.05
+14
Na sceno zopet stopata poleg dvojice Markec in Jorge, ter Lažnivc in Muci, še Ralf in Etienne. Upajmo , da slednja dva najdeta v tem toliko sreče, kot prva dva...hehehe
Monster_cat
21. 07. 2024 10.10
-19
Lejga.......spet se je spustil iz kite🤣🤣
Tenma
20. 07. 2024 20.21
-17
Markec ima več navijačev in sledilcev na družbenih omrežij. Je bila oddaja, so povedali statistiko...
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 21.10
+18
Laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehe
Tenma
20. 07. 2024 20.20
-13
Rosi je pogorel, ko je začel brcat hitrejše od sebe...
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 21.11
+15
Pogorel je Markec in to pri rosnih 27 letih, kero teslo...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.21
-8
Laž nivc, laž ima kratke noge, podrepniki pa kratko pamet, brez debate...hehehe
Night fly
20. 07. 2024 16.27
+13
Dragi Casey ,,,vse lepo in prav , odlicen dirkac -si bil - toda povedati je treba se nekaj kar se tice Rossija . Stevilke . Koliko dirk je odpeljal v karieri ,koliko stopnick je osvojil ,koliko zmag ima v zepu ..pa tudi koliko naslovov , ceprav ti niso eksaktno merodajni . Posamicne zmage so tiste , ki dirkaca odlikujejo ........pa se nekaj zelo pomembnega . Koliko razlicnih motorjev je VR vozil , da ne govorim o tehnicnih karakteristikah vseh dirkalnikov ,ker kot vemo , je od 1996 vozi dvotaktne , stiritaktne , razlicne kubature ...etc etc etc . Da ne govorimo o vseh njegovih antagonistih ,ki so ga vsako sezono zelelli sklatiti s prestola . Pa jim ni uspelo . No ,se najbolj se je osmodil dirkac st .93 ,ki se je kar -open source- lotil Rossija in pogorel . Se zdaj isce nebesko mano ,da se prikupi navijacem za 9 let nazaj star greh .
Monster_cat
20. 07. 2024 17.07
-14
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 09.54
-9
Tudi CAS se je želel prikupiti pingotom a CAS se mora odločati po pravilih
Luigi Taveri II.
21. 07. 2024 10.00
-10
Dragi Casey....poznamo mi Rossijeve trike...tebi je lahko ko si bil kralj vsakega cm piste , če te primerjamo s tavullskim pajacom
Monster_cat
21. 07. 2024 10.21
-10
...ki je bil kralj vsakega cm ....cirkuske arene! ...da se dodam tvojem komentarju😁
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.22
-6
Hvala...itak poudarjamo in dodajamo samo stvari, ki jih ve ves svet
Monster_cat
21. 07. 2024 19.06
-6
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.26
-12
Stoner : " Rossiju sem povedal , da ima ambicije precej večje od talenta, ko me je zbil v Jerezu "
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 15.10
+13
Zakaj potem Markec še ni zapustil svoje transspolno dekle Gemmo Pinto?...morda zato da mu sledi vsaj par podrepnikov...hehehe
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 15.12
+14
Stoner se boji svoje žene še bolj pa dirkat, sicer pa kaj se ti sekiraš, ti ga itak drgneš na Rossija, mar ne?...hehehe
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.24
-8
Ves svet je vedel, česa je zmožen Valentino Rossi , ko smo poznali vse njegove trike
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 15.11
+12
Na sceno stopata poleg dvojice Markec in Jorge, ter Lažnivc in Muci, še Ralf in Etienne. Upajmo , da slednja dva najdeta v tem toliko sreče, kot prva dva...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.22
-1
dolgi
20. 07. 2024 13.20
-10
Pedrosa: "Marquez bi za zmago naredil vse, celo Rossija bi prehitel"
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.30
-13
Se veda kako pak ......ker je Rossi dirkal s srcem in ne talentom
Luigi Taveri II.
20. 07. 2024 12.17
-11
Tom Jones: " »Bil je prava odločitev za Ducati, kar zadeva sodelovanje Marca z Bagnaio v naslednji sezoni. Mislim, da bo v tej sezoni še zmagal. Vendar je bil do zdaj to zelo dober začetek njegove prve sezone pri Ducatiju.”
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 12.11
-10
Zanimivo , da pri Ducatiju vztrajajo, da se vključitev Marca Marqueza v njihovo tovarniško ekipo ne bo obrnila na podoben način kot nesrečnega pajaca Valentina Rossija. Rossi je osvojil že vseh devet svojih naslovov svetovnega prvaka, ko se je leta 2011 odločil zapustiti Yamaho kot njen 2. dirkač in ponoviti Caseyevo slavo pri Ducatiju. Njegovo dveletno obdobje je bilo tako neslavno, neuspešno, porazno in gnilo , da je po 200 milijonskem ustvarjenem minusu nagnali nazaj k Yamahi . Proizvajalec vztraja, da se bo novačenje osemkratnega prvaka Marqueza končalo drugače. To je bila prava napaka, ko smo Valentina pripeljali k Ducatiju. Niso bili pripravljeni , da bomo morali menjati lastnika in Ducati ni bil pripravljen voditi Valentina, Valentino Rossi pa sam ni zmožen ničesar, kar pa je prva od 21 bistvenih razlik v prid Marca .....se veda , če Rossijevega Vanča primerjamo z Markecom
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 13.02
+9
Lažnivc, na koga ga ti ublaš nikogar ne zanima, dejstvo je da Markec z najboljšim Ducatijem do danes ni zmagal še niti ene dirke, pa vsi vemo da so se mu tudi šenkovala mesta...ta šport je enostavno zanj prezahteven, tako ugotavlja večina uglednih strokovnjakov, brez debate...hehehe
Luigi Taveri II.
20. 07. 2024 13.17
-10
Luigi Taveri II.
20. 07. 2024 13.22
-11
Luigi Taveri II.
20. 07. 2024 11.54
-10
Marquez ni prepričal Gigija z orožjem , samo s talentom
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 13.04
+8
Seveda da ne, v ospredju so bili njegovi talentirani gejevski plesi, kaj drugega, omembe vrednega, itak ni dosegel, če smo realni...hehehe
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.22
-9
Tudi gejevski plesi niso pomembni ...in to smo poudarjali ves čas kariere Valentina Rossija, ki so to razumeli kot skeče ampak niso skeči..... brez debate. Če bi se takim stvarem reklo skeči, potem bi lahko rekli, da je Valentino Rossi član skečem prijazno...pa ne rečemo , če smo realni...
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.27
-9
Seveda da ne, v ospredju so bili njegovi talentirani gejevski plesi, kaj drugega, omembe vrednega, itak ni dosegel, če smo realni...hehehe
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 15.07
+12
Nič nisi povdarjal ublal si, brez debate...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.22
-4
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 11.18
+12
Ne gre pozabiti da Markec z najboljšim Ducatijem do danes ni zmagal še niti ene dirke, pa vsi vemo da so se mu tudi šenkovala mesta...dejstvo je da je ta šport zanj prezahteven, tako ugotavlja večina uglednih strokovnjakov, če smo realni...hehehe
Monster_cat
20. 07. 2024 11.32
-10
Luigi Taveri II.
20. 07. 2024 11.51
-9
Rahlo cviljenje po menjavi avatarjev, nickov in abrinkov
Monster_cat
20. 07. 2024 13.05
-7
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 13.07
+7
Če vama je pod kovtrom baterijski pripomoček omagal, Duracell baterija ne omaga...hehehe
VR tak Urbin sin
20. 07. 2024 13.27
-9
Se veda da ne, v ospredju so bili njegovi talentirani gejevski plesi, kaj drugega, omembe vrednega, itak ni dosegel, če smo realni...hehehe
sloeki70
20. 07. 2024 13.47
-8
jezdic, kaj tebi ni jasno, najboljsi Ducati vozi Bagnaia, MM vozi najslabsi Ducati, jaz ne vem, a ti gledas moto gp, tukaj se vidi, kolk si omejen, oz. ne verjamem, da si tolk omejen, simpanz bi visel razliko!
Monster_cat
20. 07. 2024 14.19
-7
Tukaj ni govora o njegovi omejenosti. On je to ze zdavnaj presegel, ce smo realni.
Jezdimir.....hehehe
20. 07. 2024 15.09
+9
Največ kar lahko narediš za moštvo je , da si svetovni prvak, zato te moštvo vzame, ampak tega Markec za Ducati enostavno ni sposoben, brez debate...hehehe
VR tak Urbin sin
21. 07. 2024 14.23
-3