MotoGP

Miller: Otroke so imeli tudi v jamah, bom že zmogel

Mugello, 11. 06. 2023 14.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Eva Koderman Pavc
Komentarji
2

Jack Miller je že deveto sezono dirkač prvenstva motoGP in pri 28 letih sodi že med veterane prvenstva. Po tem, ko je zadnjih pet let dirkal z Ducatijem, se je letos vrnil k ekipi KTM, s katero se je v razredu moto3 boril za naslov svetovnega prvaka in resno opozoril nase. Celo tako, da se je v elitni razred preselil neposredno iz najnižjega razreda. Zabavnega Avstralca septembra čaka novo poglavje v življenju, v spodnjem intervjuju pa si poglejte, kaj še vse zanimivega nam je povedal.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

belidirkac
13. 06. 2023 19.55
+1
Prispevek,pod katerim ni žaljenja in pljuvanja po komerkoli,neprecenljivo. Vedno so mi bili dirkači iz dežele tam spodaj simpatični in vedno sem nekako držal pesti za njih. Nikoli niso imeli toliko možnosti za dirkanje in trening vožnje,kot dirkači iz Evrope, posebej Italije in Španije. So večinoma samouki,ki so z golim talentom uspeli tudi v MotoGP. Jack je trenutno edini v tem razredu,pravi dedec,ki skrbi za smeh v paddocku in na tiskovkah.V preteklosti pa jih je bilo kar nekaj. Wayne Gardner,Casey Stoner,Chris Vermeulen, SBK dirkača Troy Bayliss in Troy Corser in pa seveda neuničljivi Mick Doohan, ki je osvajal zmage in prvenstva s poškodbami in posledicami,nad katerimi bi večina obupala. Čelado dol.
Tenma
12. 06. 2023 18.14
a je kje dobil naslov?