MotoGP

Bezzecchi postavil rekord kroga, Bagnaia kljub poškodbi sedmi

Misano, 08. 09. 2023 16.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
A.V., Ž.K., A.M., M.J.
Komentarji
113

Pred nami je že dvanajsti dirkaški vikend v sezoni, ki se bo tako kot vselej začel s prostimi treningi. Večina oči bo ta konec tedna uprtih v domačina Francesca Bagnaio, ki bo lovil že tretjo zaporedno zmago na VN San Marina. Ob tem pa se poraja vprašanje, kakšne posledice je na aktualnemu prvaku pustil grd padec, ki ga je doživel minulo nedeljo na VN Katalonije. V razredu moto3 je bil na obeh treningih najhitrejši Jaume Masia, v razredu moto2 pa Pedro Acosta. Dopoldanski trening v razredu motoGP je dobil Michele Pirro, na popoldanskem treningu pa je Marco Bezzecchi poskrbel za novi rekord proge v Misanu.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Pred veliko nagrado San Marina
    02:43
    Iz 24UR: Pred veliko nagrado San Marina
  • Vrhunci petkovih prostih treningov v Misanu
    01:23
    Vrhunci petkovih prostih treningov v Misanu
Francesco Bagnaia, VN San Marina
Francesco Bagnaia, VN San Marina FOTO: AP

Velika nagrada San Marina zaključuje serijo evropskih dirk, preden se motociklistična karavana poda na pot po Aziji in Avstraliji. Preden se dirkači podajo v zadnjo tretjino sezone, morajo opraviti še s stezo v Misanu, ki je tradicionalno pisana na kožo italijanskim dirkačem. 

Tam zadnji dve leti prevladuje aktualni svetovni prvak Francesco Bagnaia, ki bi lahko postal drugi dirkač v zgodovini razreda motoGP, ki bi v Misanu slavil na treh zaporednih dirkah. Kot prvemu je to uspelo Jorgeju Lorenzu (v letih 2011, 2012 in 2013), po trikrat pa sta na stezi, poimenovani po prehitro preminulem Marcu Simoncelliju, slavila še Valentino Rossi (2008, 2009 in 2014) in Marc Marquez (2015, 2017 in 2019).

A vodilni v skupnem seštevku se bo moral najprej soočiti s posledicami padca, ki se mu je pripetil v prvem krogu VN Katalonije. Za razliko od moštvenega kolega Enee Bastianinija, ki je sicer v zadnjih dveh letih obakrat stal na zmagovalnem odru v Misanu, jo je Bagnaia odnesel brez večjih poškodb. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

26-letni Italijan bo tako želel nadaljevati uspešen italijanski niz in dodati še četrto zaporedno zmago italijanskega dirkača v Misanu, kjer so v zadnjih 10 letih kar šestkrat slavili domačini. Niz bi kaj hitro lahko nadaljeval tudi Marco Bezzecchi, ki je v letošnji sezoni slavil že na dveh dirkah, ali njegov moštveni kolega Luca Marini, ki je za še eno leto podaljšal pogodbo z ekipo Mooney VR46 Racing Team, s katero še preži na prvo zmago med elito. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Favorita za preprečitev italijanskega veselja pa sta zagotovo prvi zasledovalec Bagnaie Jorge Martin, ki sicer v skupnem seštevku za Peccom zaostaja okroglih 50 točk, in vroči Aleix Espargaro, ki je minuli vikend na VN Katalonije dokazal, da je Aprilia še kako konkurenčna, in slavil tako na sobotni sprint dirki kot tudi na nedeljski klasični dirki.

motoGP sezona 2023, skupni seštevek (11/20):

1. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) ... 260 točk

2. Jorge Martin (Prima Pramac Racing) ... 210 točk

3. Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) ... 189 točk
4. Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) ... 166 točk

5. Aleix Espargaro (Aprilia Racing) ... 154 točk

...

DOPOLDANSKI PROSTI TRENINGI

Bagnaia ni preveč tvegal

Z velikim zanimanjem smo pričakovali odziv poškodovane noge aktualnega prvaka elitnega razreda MotoGP Bagnaie (Ducati Lenovo Team), ki se je, zavedajoč se tveganja poslabšanja omenjene poškodbe, kljub temu pogumno odločil nastopiti že na jutranjem treningu.

Na koncu se je izkazalo, ne nazadnje je Bagnaia znan ravno po tem, da preudarno dviguje raven svoje pripravljenosti skozi proste treninge in kvalifikacije, da vendarle ne bo tvegal preveč, saj je na koncu Italijan zasedel 20. mesto z zaostankom slabih sedmih desetink sekunde za rojakom Michelejem Pirrom (Aruba.it Racing), ki je postavil celo rekord kroga. Marini (Mooney VR46 Racing Team) se je najbolj približal Pirru (+0.115), prav tako pa Španec Martin (Prima Pramac Racing), sicer trenutno drugouvrščeni dirkač v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, na tretjem mestu ni zaostal veliko (+0.157).

Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) je potrdil solidno formo s četrtim mestom, Raul Fernandez (CryptoDATA RNF MotoGP Team) pa je s petim mestom zaokrožil najhitrejšo peterico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Acosta najhitrejši v razredu moto2

V srednjem motociklističnem razredu moto2 je nadarjeni Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) s časom 1:36.488 pokoril vso konkurenco. Na drugem mestu je končal Japonec Ai Ogura (IDEMITSU Honda Team Asia), ki je za Acosto zaostal za slabi dve desetinki sekunde, medtem ko je bil tretjeuvrščeni Celestino Vietti iz moštva Fantic Racing počasnejši za dodatno desetinko sekunde. 

Američan Joe Roberts (Italtrans Racing Team) je z zaostankom štirih desetink zasedel četrto mesto, peti pa je bil Nizozemec Bo Bendsneyder (Pertamina Mandalika SAG Team). 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prevlado Japoncev preprečil Masia

V najšibkejšem razredu moto3 je na jutranjem treningu najhitrejši čas postavil Jaume Masia iz moštva Leopard Racing, ki je najbližjega zasledovalca - Japonca Ayuma Sasakija (Liqui Moly Husqvarna Intact GP) - prehitel za slabe tri desetinke sekunde. Tretje mesto je zasedel prav tako še en Japonec Tatsuki Suzuki (Leoprad Racing), ki je za rojakom Sasakijem zaostal za pičlih osem tisočink sekunde.

Prvo peterico sta s četrtim oziroma petim mestom zaokrožila Kolumbijec David Alonso, sicer član moštva Gaviota GASGAS Aspar Team, in španski dirkač David Munoz (BOE Motorsports). 

Francesco Bagnaia
Francesco Bagnaia FOTO: AP

POPOLDANSKI PROSTI TRENINGI

Bezzecchi postavil najboljši čas proge

Italijan Bezzecchi je v zadnjem krogu popoldanskega treninga postavil nov najboljši čas dirkališča v Misanu. Omenjen rekord je do danes držal Bagnaia, ki je leta 2021 krog prevozil s časom 1:31.065. Bezzecchi je mejnik rojaka izboljšal za dobri dve desetinki sekunde (1:30.846). Drugo mesto je s časom 1:30.972 zasedel Maverick Vinales (Aprilia Racing), tretji najboljši čas popoldanskega treninga pa je pripadel Daniju Pedrosi (Red Bull KTM Factory Racing).

Martin se je s časom 1:31.177 uvrstil na četrto mesto, v najhitrejšo peterico pa se je uvrstil še Marini. Marc Marquez (Repsol Honda Team) je bil s časom 1:31.217 šesti najhitrejši, Bagnaia pa si je kljub poškodbi pridirkal sedmi najboljši čas (1:31.220)

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Acosta ponovno najhitrejši

V razredu moto2 je 19-letni Acosta za slabe pol sekunde izboljšal čas iz dopoldanskega treninga in ponovno pokuril s konkurenco. Vietti, ki je bil na dopoldanski preizkušnji tretji, je na popoldanskem treningu za slabo sekundo zaostal za Acosto in zasedel drugo mesto. Jake Dixon (Inde GASGAS Aspar Team) si je s časom 1:36.622 pridirkal tretje mesto.

Najhitrejšo peterico sta zaključila še Alonso Lopez (+Ego SpeedUp) in Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing Team).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Masia ni dovolil, da bi kdo pripravil presenečenje

Tudi na popoldanskem treningu v najšibkejšem razredu je bil s časom 1:42.323 najhitrejši Masia. Drugi najhitrejši čas je, tako kot dopoldne, postavil Sasaki, ki je za Špancem zaostal za slabo desetinko. Najhitrejšo trojico je s časom 1:43.229 zaključil Deniz Öncü (Red Bull KTM Ajo).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
VN San Marina

KOMENTARJI (113)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

masai mara
10. 09. 2023 17.13
A mogoce kdo od odgovornih poslusa komentiranje Stropnika ? A nam lahko vsaj eno sezono zagotovite komentatorja, ki bo vsaj en stavek povedal normalno? Muka je poslusat Stropnika, Krzisnik je bil zanj cista milina.
nipodatka
09. 09. 2023 08.59
+2
Ce bo Marko sel na Ducatija bomo videli se veliko slik lezecega Ducatija in zraven Markota z odprtimi rokami, ki se sprasuje, kaj se mi je spet zgodilo. 😂😂😂
Samo navijač
09. 09. 2023 08.36
-2
Marc pa Honda ,to je prav pasalo skupaj. Marc pa Ducati hm tole mi pa ni prevec...... Je pa nekaj , 10 sekund fore jim bo dal pa vseen zmaga zagotovljena. Edini ki bi si upal kj vec je Fabio.
blgas12
09. 09. 2023 08.52
+5
Pravljice ze za dobro jutro? 😆. Dokaz, da niste realni in normalni. 10 sekund? Jao, zglajzal ste🤦
Jezdimir....hehehe
08. 09. 2023 21.56
+5
Zdaj je že vsem jasno da Marc nima ne znanja ne talenta, kar je osvojil mu je zagotovila premočna Honda, kar pa očitno več ne zadostuje. Če tudi se podrepnikom skisa ne bo nič drugače, še kar ne dojamejo.
belidirkac
08. 09. 2023 21.52
+2
Tema,ki je trenutno najbolj vroča v Misanu je morebiten prestop M.Marqueza v Gresini. Zaenkrat so to namigovanja,nič še ni uradno. "Imam pogodbo s Hondo", tako pravi Marc in dodaja: "Lahko se zgodi da bo naslednje leto moja nova ekipa Gresini,trenutno pa sem osredotočen na svoje delo". Nekateri v paddocku pravijo da Ducati ne potrebuje Marqueza,Marc potrebuje Ducati. Če se to zgodi pa vseeno ne bo tako enostavno. Dobil bi vrhunski dirkalnik,ki pa je že v osnovi popolnoma drugačen kot Honda in moral bi se ga naučiti voziti,zmage ne bi prišle kar samoumevno. Tudi na precej manjšo plačo bi moral pristati. Njegova trenutna osnovna znaša 16 mil.dolarjev. Pri Ducatiju ima najvišjo plačo Bagnaia,5 mil. Pri Gresiniju Alex dobi 1 mil.,di Giannantonio pa 300.000 dolarjev na leto. Pa verjetno plača ni najbolj pomembna,bolj dirkalnik. Kaj pa pravi Honda? Puig: "Ne bomo ga zadrževali,če se odloči zapustiti Hondo,trenutno ne moremo zagotoviti boljšega motocikla. Nimamo pa plana B,če se to zgodi. Zaenkrat nas še ni obvestil". To lahko povzroči tudi paniko pri Dorni,če bi se slučajno Honda odločila za izstop iz MotoGP. Marc ima v pogodbi klavzulo da lahko predčasno zapusti Hondo,vendar se ne sme pridružiti tovarniški ekipi. Kar Gresini ni,ima celo lansko specifikacijo,isto kot Mooney VR46. Kar pa se tiče dogajanja na stezi: bravo Dani,še vedno zna,Marc z njegovo pomočjo v Q2. Yamaha še vedno v ozadju,vrh lestvice bolj ali manj pričakovan. Vsi,ki so padli prejšnjo dirko,so vozili z bolečinami,na kratki razdalji gre,dirka bo lahko težavna. Pirro ni nobeno presenečenje. Je testni voznik Ducatija od 2013,vozil je vse kar je možno. Pa tudi steza je njihova testna,pozna jo kot svojo dnevno sobo.
Kaktus-x
08. 09. 2023 21.50
+4
A je Kilavi93 že skozi cilj, vprašam za kolega Korla.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.49
-3
Saj vemo, kak rumencke boli, nase "norcevanje" iz Rossija v zadnjih sezonah njegove kariere. Dohtar je dejansko celo v svoji zadnji sezoni sedel na top tovarniski Yamahi, s katero je isto leto 2021 postal Quartararo svet. prvak, Rossi pa se je boril za mesta od 16 nazaj do repa lestvice. Ja, ali ni bilo res? Saj to ni bilo norcevanje, pac pa dejstva. In zdaj bi eni kekci na isti nacin radi zasmehovali Marqueza, ki sedi na povsem nekonkurencni Hondi, ki je letos ze poleg Marqueza pohabila tudi Mira in Rinsa. Halooo ljudje, kaj je z vami? Mesate hruske in jabolka, ce se po kmecko izrazim. Ce boste se dalje nesramni, pa lahko tudi kaksna kmecka prileti, toliko v opozorilo.
Kaktus-x
08. 09. 2023 21.50
+4
blgas12
09. 09. 2023 11.19
Uuu, bojimo se teee😆😆💩Pa ne seri po portalu no, dost 💩si ze skidal iz glave. Pa se vedno polna.
Realist46
08. 09. 2023 21.43
+1
Sedaj ima Bezzeci idealno šanso da se približa Pecu. V Španiji ga ni bilo nikjer verjetno mu steza ni ustrezala ali pa motor tam ni bil konkurenčen. Bomo videli jutri in v nedeljo. Peco ne bo zdržal cele dirke odpeljati na polno in to lahko Bezzeci ki tudi ni 100% pripravljen izkoristi sebi v prid. Dirka na domačih tleh in to mu daje motivacijo. Upal bi si trditi da se edino on lahko kosa s Pecom v tej sezoni. Če ne bi Peco padel bi bilo prvenstvo že več ali manj odločeno ker Peco je zelo dobr voznik ne gre z glavo skozi zid za vsako ceno da zmaga. Tako da prvenstvo je sedaj povsem odprto kar je super za nas gledalce moto gp-ja.
Sailer2
08. 09. 2023 21.25
+3
Gresini Ducati
08. 09. 2023 20.56
-2
Tole 6. mesto je sicer lepo, ni pa realen odraz zmogljivosti Honde. Bolj 15. mesto in 8 - 9 desetink zaostanka za vrhom, kar je ze kar nekaj let realna slika razmerja moci. Rinsova zmaga letos v COTI ne steje, saj je to Hondina steza, Rins pa je vozil z preizkusenimi MM93 nastavitvami. Ne vidim razloga, zakaj MM ne bi prestopil na Ducati, ce se mu ponuja moznost. Honda se nekaj sezon ne bo konkurencna, skoda potrate casa. Sploh pa managerji pri Ducatiju, Apriliji in KTM-u niso neumni, vedo, da vecine njihovih pogodbenih dirkacev niti priblizno ne moremo primerjati z MM, v bistvu je trenutno v motoGP-ju le 5 dirkacev, ki bodo v naslednjih letih osvajali naslove oziroma so sposobni tega (Marquez, Bagnaia, Quartararo, mogoce se Mir in Aleix Espargaro - vsi ostali so nekonstantni, vecina njih so nasploh 2. jakostna skupina, ki zagotovo nikdar v zivljenju ne bodo prvaki. Zakaj bi torej Ducati, KTM ali Aprilia izgubljali cas in denar s temi statisti? Sorry, ampak to so dejstva.
blgas12
08. 09. 2023 20.59
+4
Life of legend
08. 09. 2023 21.04
+5
blgas12
08. 09. 2023 21.11
+4
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.11
-4
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.16
-4
blgas12
08. 09. 2023 21.21
+4
Vsen velik manj kot ti. Vprasanje za vse... Bobta nick zdrzal dlje na portalu, kot popesku na asfaltu? 😆
nipodatka
08. 09. 2023 21.32
+4
Biciklist, a ti si se kar razlagas dejstva po svoje. Pusti ze Markota, je izgubljen primer. Morda bo se imel kaksen lep trenutek, ampak tko kot Blgas pravi hitro bo nazaj g. PoPesku. Ne more vec.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.51
-3
Ma niti ne po svoje, razlagam si isto kot vodilni motorsport mediji po svetu. S tem je zogica pri vas, majhni skupinici MM hejterckov, ki tukaj delujete pod mentorstvom obergaunera jezdimirja, da se vprasate, ce je z vami vse ok? Ni in nikoli ne bo.
Jezdimir....hehehe
08. 09. 2023 21.56
+4
Sparrow na srečo nikogar ne zanimajo tvoje nebuloze, pamet se te ogiba v zelo širokem loku.
Samo navijač
08. 09. 2023 20.51
-2
Danes Pedrosa neverjetno no. KTM prav zaradi njega top motor. Marqez s tole kanto na 105% Miller s takim motorjm na vseh stezah bi moral bit med top 3. Isto ko Rossi zadnjih 12 let , pod ritjo raketa rezultatov pa nobenih.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 19.09
-2
Ves mednarodni tisk je na trnih zaradi spektakularnega prestopa Marqueza na Gresini Ducati, Muha pa nekaj klamfa o kljucu Tavulije za Rossija - clovek pa koga to v Sloveniji sploh zanima? Nekaj takih starih zamerljivih prdcov kot si ti Muha, in nekaj preostalih podrepnikov, ki se se kar slinijo na dohtarja, cas pa jih je ze davno povozil.
blgas12
08. 09. 2023 19.34
+4
Pa ti si res za hece. Vsi se ti samo smejimo v glavo. Prazno 😆
nipodatka
08. 09. 2023 19.55
+5
Kolesarcek pa nisi ti mednarodni tisk, tebe navdusuje. Ostali se za glavo drzimo. 😂😂😂
Gresini Ducati
08. 09. 2023 19.56
-5
Vsi - to si ti, tvoj lover jezdic in muha. Trio adio.
blgas12
08. 09. 2023 19.59
+5
nipodatka
08. 09. 2023 20.00
+5
Ce mas ti fetis na svojih 17 nickov, ga ostali nimamo. Ne zabavas samo enega, ampak celo hordo. Cudimo se ti in smejimo. 😆😆😆
Gresini Ducati
08. 09. 2023 20.44
-4
Verjetno kar izpod istega kovtra...saj vas razumem - eden magarac, vsi magarci.
blgas12
08. 09. 2023 20.48
+4
In najvecji ti, je pa vredu da nam trosiš vice. Se ti ful smejimo. V polno glavo💩😆
Life of legend
08. 09. 2023 21.08
+4
Ineos, koga te Marquez zanima, daj Nena se smeši!😂😂😂
nebel
08. 09. 2023 18.41
+10
Morda me je še najbolj navdušil Dani. "Starček" se ne da in še vedno najbolje razvija motorje, hkrati pa jih še hitro vozi.
Night fly
08. 09. 2023 18.29
+4
Velika zabava za Valentina v cetrtek zvecer ,v okviru Velike nagrade San Marina, z ljudmi, ki prihajajo iz vseh koncev sveta, da bi navijali za svojega najljubsega sampiona. Tisto srce, ki so ga navijaci cutili skozi celoten dogodek, ki je trajal dve uri in so ga vodili Guido Meda, Mauro Sanchini in Vera Spadini, glasovi svetovnega pokala Sky. Vec kot le dogodek je bila zgodba, povedana na odru: v resnici je obelodanila zivljenska pot sportnika VR , ki je pripeljala do izrocitve kljucev mesta Tavullia, sestavljena iz poglavij, ki so prikazala Doktorjevo celotno kariero in podvige.
Tenma
08. 09. 2023 18.50
-4
poper00
08. 09. 2023 21.06
+0
Tebe je Rosi 100% nekoč našopal od zadaj.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.15
-3
Kaktus-x
08. 09. 2023 21.47
+2
Podrepniški trojček zopet podoživlja svoje izprijene fetiše.
Night fly
08. 09. 2023 18.09
+6
Videti je ,da Kalimerom gre v nos najprej Pirro , ki je za njih ena sama Nula , in potem bezz ,ki z bolecinami v roki postavi se rekord piste .......... in ni se dovolj ,celotno Akademijo VR46 oznacujejo disprecativno . Bravo kalimeri ,,,,,, cudim se ,od kje vam se tistih nekaj celic v "kranji" , da lahko spancirate naokoli .
Night fly
08. 09. 2023 18.06
+6
MotoGP | Valentino Rossi je danes prejel kljuce mesta Tavullia///////////// Kljuci mesta Tavullia so bili predani Valentinu Rossiju ob dogodku "Tavullia Vale", v katerem se je njegova celotna kariera odvila med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo, ne da bi Valentino kdaj pozabil na svoj izvor , od kje je ,kam spada .
Tenma
08. 09. 2023 18.52
-6
...zanimivo, kako ga poveličujejo, čeprav je miljone dolžan davkariji, res pošten možakar...
blgas12
08. 09. 2023 19.41
+7
Je pac cat, ne pa tko k mr popesku. Sam sebi napoto, pa se nihče ga ne mara. Ker je brezobrazen, newporten, antipatičen 🤮
Gresini Ducati
08. 09. 2023 19.57
-3
Dodaj, da je to tvoje nepomembno mnenje. Ste pac majhna skupina pokvarjencev, ki ste si nasli zrtev, da izzivljate svoj satanisticna nagnjenja.
blgas12
08. 09. 2023 20.01
+6
A dej😆. Vsaj 2 poškodovana sta bila boljsa k mr popesku. In en testni dirkac 😆
nipodatka
08. 09. 2023 20.28
+1
Pa se nekaj je, celo zmogu se je skoncentrirat za 2 minuti. Ce pride do nedelje v 27 minuti sploh ne bo vec vedel kateri ovinek je naslednji. Marko se pac ne more vec zbrat za 40 minut.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 20.45
-2
hahahah kaksne travme vam povzroca MM ubogi hejtercki. Nc bat, naslednje leto Gresini Ducati !
blgas12
08. 09. 2023 21.01
+4
Sam sebi jih bolj. Travme dobesedno, polomljen kot drevo po tornadu. Kriv je pa sam. Pa nc bat, drugo leto pesek. In mivka😆😆
Gresini Ducati
08. 09. 2023 21.15
-3
blgas12
08. 09. 2023 21.35
+2
😆😆😆😆. Bo? Zgleda da ne, zabluzil 110% 😆💩
Uporabnik1874818
08. 09. 2023 17.42
-5
Bagnaia je prejšnji vikend takoj popustil pod pritiskom... v kolikor mu bodo tudi ta vikend drugi tako blizu, lahko pricakujemo upad forme
Gresini Ducati
08. 09. 2023 16.59
-5
MM93 šesti z 3 desetinkami zaostanka, wow👍 Ostale Honde 15., 20.,21. in zadnja, 24. Še kakšno vprašanje? Direktno v Q2 in to z Gresini pogodbo v žepu. Juhuuu gremo Markec!!! 👍👍👍👍
Gresini Ducati
08. 09. 2023 17.08
-7
No, kaj boš zinil blgas oziroma aktualni jezdićev privesek, ki je tukaj zadolžen, da provocira MM navijače?
4krat
08. 09. 2023 17.39
+4
Tenma
08. 09. 2023 18.54
-3
Markez še ni rekel zadnje, je še kamot 2x prvak. Tudi "največji" ga ni premagal odkar je prišel v GP klaso...
blgas12
08. 09. 2023 19.42
+2
Povedal bom, da na tekmi nima sanse pridt do cilja. Samo v pesek. Vsak naj dela kar zna😆
blgas12
08. 09. 2023 20.02
+2
Majhna skupinca ste vi. Vi trije. Pa poskus sam postudirat. Ampak ja, ne bo slo, vemo. 💩 v glavi😆
Gresini Ducati
08. 09. 2023 20.46
-1
Bogi ste ja, bogi hejtercki, ki bi radi svetu dokazovali, da je Zemlja ravna plosca in da MM ne zna dirkati hahahah bolniki
blgas12
08. 09. 2023 21.02
Aa zna? Mislim da je od vseh dirk, ki jih je vozil, prisel do cilja natanko 1x. Res zna? 😆😆💩
Life of legend
08. 09. 2023 21.16
+1
Temna, nebi bila sramota če bi ga veteran prehiteval, daj razmišlaj malo, če maš s čim!😂😂
Mravlja
08. 09. 2023 16.46
+6
Bravo Dani, ta vikend navijam za te.
dartford
08. 09. 2023 15.57
+0
Zelo me veseli, da ste napisali Bagnaia in ne Banjaja. Da ne beremo neumnosti kot prejšnji teden, ko je umrl Al Fayed. Je bilo napisano kar Fajed. To je lahko povsem drug človek in to so potem lažne novice.
Gresini Ducati
08. 09. 2023 17.01
+3
To so krive nove generacije bivših carinikov, oficirjev, policajev ali fizikalcev z bivše Juge. Počasi gremo nazad u Balkan.