MotoGP

Bautista: V Le Mansu bom še močnejši

Ljubljana, 04. 05. 2011 10.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dirkač razreda motoGP Alvaro Bautista (Suzuki) je zaradi zlomljene stegnenice izpustil prvi dve dirki sezone. Po povratku na stezo pa je opravil tudi že prva testiranja v Estorilu in bil zadovoljen z izboljšavami na motociklu.

Alvaro Bautista
Alvaro Bautista FOTO: Reuters

Bautista, ki še vedno ni povsem okreval po zlomljeni stegnenici, je na nedeljski dirki za VN Portugalske osvojil 13. mesto. Po dirki v Estorilu je na testiranjih že preizkušal novo šasijo Suzukijevega GVS-R in bil nad njo zelo navdušen. "Po dirki so bile moje noge povsem izmučene, a sem na testiranjih vseeno zmogel odpeljati štiri kroge. Zadovoljen sem, da mi je uspelo narediti nekaj krogov, in lahko rečem, da smo močno izboljšali motocikel. Z izboljšanim suzukijem lahko dosti hitreje vozim skozi ovinke in tudi pospeški so dosti boljši. Kljub šele 13. mestu na dirki sem v Estorilu dosegel vse, kar sem si želel, in v Le Mansu bom le še močnejši," je za crash.net dejal Bautista.

Bautista je imel smolo s poškodbami že povsem na začetku letošnje sezone, ko si je na treningu pred VN Katarja zlomil nogo in je bil tako prisiljen izpustiti prvo ter drugo dirko sezone.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
06. 05. 2011 12.35
Posebna rezervacija za 13. mesto
BananaPoslanec
04. 05. 2011 19.25
RIZLA ❤☮♫
KR2007
04. 05. 2011 16.16
osebno pričakujem Suzukijevo vrnitev med najboljše kakih 5 let ampak iz sezone v sezono večja razočaranja.... kje so časi Kevina Schwantza? tisti naslov Robertsa ne štejem tako, ker je Schwantz dlje bil v vrhu motoGP-ja