MotoGP

Bautista: Pred nami je še veliko dirk

Ljubljana, 11. 05. 2011 11.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Alvaro Bautista (Suzuki) kljub nekoliko ponesrečenemu začetku sezone v razredu motoGP pred nadaljevanjem ostaja optimističen.

Alvaro Bautista
Alvaro Bautista FOTO: Reuters

Španski dirkač razreda motoGP Alvaro Bautista ni imel najboljšega začetka sezone. Na treningu pred VN Katarja si je zlomil nogo in bil tako prisiljen izpustiti začetni dve preizkušnji. Kljub vsemu pa Bautista pričakuje, da bodo imeli v nadaljevanju več sreče. "Moj cilj je, da pač dokončam dirko, saj s tem nisem imel ravno sreče v lanski sezoni. Pred nami je še veliko dirk in imamo še vedno veliko časa, da pokažemo, česa smo zmožni. Prvih nekaj krogov, ki sem jih naredil na testiranjih, so pokazali, da je nova šašija precej izboljšana in upam, da bomo že v Franciji to lahko izkoristili v svojo korist."

Lanskoletna dirka za VN Francije Bautisti ni ostala v najlepšem spominu, saj si je že pred dirko poškodoval ramo. "Upam, da bom v Le Mansu v boljši formi, kakor sem bil v Estorilu. Predvsem pa upam, da bom v boljši formi, kakor sem bil na lanski VN Francije."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.