Šport

Maldinijev naslednik Ramos

Milano, 27. 01. 2008 09.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni branilec AC Milana Paolo Maldini se po koncu letošnje sezone poslavlja od aktivnega igranja nogometa.

Vodstvo milanskega kluba s Silviom Berlusconijem na čelu je Paola Maldinija že povprašalo, koga bi rad videl na svojem mestu v prihodnjih sezonah. Kapetan aktualnega evropskega klubskega prvaka je dejal, da je lahko njegov naslednik ta hip le Španec Sergio Ramos.

Španski reprezentant in član Real Madrida Sergio Ramos, naj bi bil naslednik Paola Maldinija v dresu AC Milana.
Španski reprezentant in član Real Madrida Sergio Ramos, naj bi bil naslednik Paola Maldinija v dresu AC Milana. FOTO: Reuters

Besede klubske legende so šefi kluba vzeli za svete, zato so omenjenemu španskemu reprezentantu ponudili 4,5 milijona evrov letne plače. Ramos je ob ponujenem znesku dejal, da mu ni problem po koncu sezone zamenjati sredino, a na potezi je še vodstvo kluba iz Santiago Bernabeua.

Kljub vsemu bo do izpeljave transferja težko prišlo, saj je prav Ramos eden tistih Realovih nogometašev, okoli katerega v klubu gradijo moštvo. Tako so AC Milanu že poslali znesek za odkup njegove pogodbe, cena pa je vrtoglavih 180 milijonov evrov.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AlmiraDurmishi
07. 05. 2008 17.31
da ne biii Ramos šeu v Milan**