Šport

Ljubijankić gre v Espanyol?

Domžale, 22. 08. 2007 19.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novico, da je slovenski nogometni reprezentant Zlatan Ljubijankić blizu prestopa v španski Espanyol, v Domžalah zanikajo.

Nogometni klub Domžale je odločno zanikal poročanje francoske tiskovne agencije AFP v zvezi z odhodom Zlatana Ljubijankića v španski Espanyol.

Kot je v izjavi za javnost zapisal predstavnik kluba za stike z javnostmi Grega Krmavnar, NK Domžale v zvezi z Ljubijankićem ni poslal medijem nobenega sporočila, prav tako pa ne drži novica o sprejemu ponudbe Espanyola. "Espanyol je le eden izmed klubov, ki se zanima za napadalca Domžal," je še zapisal Krmavner in zatrdil, da se s predstavniki španskega kluba iz Barcelone niso konkretno pogovarjali. 

AFP je poročala, da se je slovenski nogometni reprezentant Zlatan Ljubijankić dogovoril za prestop k Espanyolu. Ponudbo španskega prvoligaškega moštva naj bi sprejelo tudi vodstvo NK Domžale in 23-letnemu napadalcu odobrilo pot - skupaj z njegovim zastopnikom - v Barcelono na podpis pogodbe z novimi delodajalci.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zajcek21@email.si
22. 08. 2007 19.24
POP TEVEJEVCI ČE ŠE NE VETE OSTAA V DOMŽALAH!!1