Nogomet

Sneijder ne bo igral v Kijevu

Milano, 26. 10. 2009 18.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nizozemski nogometaš milanskega Interja Wesley Sneijder bo zaradi poškodbe tetive desnega kolena moral počivati tri tedne.

Wesley Sneijder bo moral zaradi težav s tetivo desnega kolena izpustiti gostovanje v Kijevu.
Wesley Sneijder bo moral zaradi težav s tetivo desnega kolena izpustiti gostovanje v Kijevu. FOTO: Reuters

Trener milanskega Interja Jose Mourinho se je v zadnjem krogu Serie A veselil zmage nad Catanio (2:1), drugi in kot se je kasneje izkazalo, odločilni zadetek pa je dosegel Wesley Sneijder. Nizozemski reprezentant bo na tri točke kar hitro pozabil, saj mu je zdravniška služba po koncu tekme sporočila, da ima poškodovano tetivo desnega kolena, kar pomeni, da ga čaka krajši premor.

Član Tulipanov bo moral počivati najmanj tri tedne, to pomeni, da bo manjkal na treh prvenstvenih obračunih, izgubljen pa je tudi za tekmo Lige prvakov, ko Inter v Kijevu gostuje pri Dinamu. Sneijder se je po prihodu na stadion Giuseppe Meaza izkazal kot eden pomembnejših članov udarne enajsterice.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Holinar
26. 10. 2009 22.08
Danes je po POP TV nekdo operiran v Jesenicah, Barcellona pa je uprizorila golijado. Čestitke za kleno SLovensščino. Cvetk je vsak dan še več pa jih na žalost sproti pozabim.
sportsmanship
26. 10. 2009 20.02
zato je pa cristiano pršu u real pa je poškodovan takoj...mute premisl ka pišeš
incredible9
26. 10. 2009 18.52
vedno znova poškodovan .. enako kot robben .. zato pa sta šla iz reala ... HALA MADRID