Nogomet

Mourinho: Ibrahimoviča bom toplo objel

Ljubljana, 15. 09. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jose Mourinho bo nekdanjega napadalca Interja iz Milana Zlatana Ibrahimoviča sprejel z objemom. Švedski napadalec bo na stadionu Giuseppe Meazza gostoval v dresu Barcelone.

Jose Mourinho Zlatana Ibrahimoviča neizmerno spoštuje.
Jose Mourinho Zlatana Ibrahimoviča neizmerno spoštuje. FOTO: Reuters

Po poročanju italijanskih medijev Zlatan Ibrahimovič ob povratku v Milanu s strani navijačev ne bo deležen toplega sprejema. Mnenja privržencev, da je Šved Inter pustil na cedilu, pa ne deli portugalski strateg Jose Mourinho. Nekdanji trener Chelseaja in Porta bo svojega nekdanjega varovanca sprejel s spoštovanjem, ki si ga zasluži. "Zlatana bom sprejel z velikim objemom," je za spletno stran fifa.com povedal Mourinho in dodal: "Resnično ne vem, kako ga bodo sprejeli navijači. Smo rivali, a mislim, da nas Zlatan ni pustil na cedilu. Njemu se lahko zahvalimo, da smo postali italijanski prvaki."

Zlatan Ibrahimovič se bo v dresu Barcelone vrnil na Giusseppe Meazzo.
Zlatan Ibrahimovič se bo v dresu Barcelone vrnil na Giusseppe Meazzo. FOTO: Reuters

Spoštovanja in ljubezni Mourinha do Ibrahimoviča pa bo konec že ob prvem sodnikovem žvižgu. "Igralcev kot je on ne pozabim, zmeraj jih nosim v svojem srcu. Zato ga bom pred tekmo objel, skozi vseh 90 minut pa ne bom vedel niti kako mu je ime," se je slikovito izrazil portugalski strokovnjak in nato pohvalil še svoje trenutne varovance: "Mojim nogometašem zmeraj rečem, da so najboljši in trenutno sem s svojimi napadalci zelo zadovoljen."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

buldog9
15. 09. 2009 08.47
tako je tudi pravilno
ciaobella
15. 09. 2009 08.31
ZAme najlepši dvoboj letošnje sezone... ...upam, da "finale" pred finalom ! FORZA INTER & BARCA MES QUE UN CLUB !
BOIXOS_NOIS
15. 09. 2009 08.23
je ogromno dv interju !! upam da bo zdej tut BARCI dv kej :D ... VAMOS BARCA !!!!